tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops planten en bloemen
Workshop bloemschikken

De fraaiste creaties ontstaan tijdens een van deze fleurige workshops

Laat je talent tot bloei komen

Een workshop bloemschikken leidt altijd tot verrassende creaties. Fraaie creaties zien het daglicht, van mooie seizoenskransen tot bijvoorbeeld een bijzondere bloementaart. Echt een geweldig uitje voor vrouwen onder elkaar, bij wijze van een vriendinnenuitje of teamuitje. Maar ook als vrijgezellenfeest voor vrouwen wordt deze workshop steeds vaker georganiseerd.

Lees verder

Een workshop bloemschikken is nooit seizoensgebonden en wordt ook wel gecombineerd met het drinken van luxe thee, geserveerd met zalige koek. Boek een arrangement met een High Tea of een rondleiding in een professionele bloemengroothandel.

Maak een mooie creatie die past bij het seizoen of ene bepaalde feestdag als Pasen, kerst, voorjaar of herfst, ergens in een atelier of op een zelfgekozen locatie. Maak jezelf, je vriendinnen of je collega’s blij. Met het maken van een fraai bloemstukje met de leukste decoratiematerialen wordt het puur genieten!

Weergave:
4 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01