tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops planten en bloemen
Workshop bloemschikken

De fraaiste creaties ontstaan tijdens een van deze fleurige workshops bloemschikken

Wil je graag creatief bezig zijn en iets nieuws leren? Onze workshops bloemschikken bieden de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van bloemen en planten. Tijdens de workshop krijg je professionele begeleiding en leer je stap voor stap hoe je de mooiste bloemstukken maakt. Klaar om je groene vingers te laten wapperen? 

Bloemschikken is een creatieve manier om kleur en schoonheid aan elke ruimte toe te voegen en kan gebruikt worden voor decoratie bij evenementen of als ontspannende hobby. Door te spelen met kleuren, texturen en vormen kunnen kunstenaars en hobbyisten unieke stukken creëren die de persoonlijkheid en stijl van de maker weerspiegelen. Bloemschikken is een kunstvorm die de zintuigen prikkelt en de schoonheid van de natuurlijke wereld naar voren brengt.

Wat maakt een workshop bloemschikken zo leuk en speciaal?

Een workshop bloemschikken is de perfecte manier om je creativiteit de vrije loop te laten en te ontspannen terwijl je iets moois creëert. Je werkt met prachtige bloemen en planten en je leert professionele technieken om een prachtig arrangement te maken dat je mee naar huis kunt nemen. Er is geen betere manier om je dag op te fleuren!

Wat is de doelgroep van deze workshop?

De workshops bloemschikken zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in bloemen en planten en graag iets moois wil maken. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met bloemschikken, onze ervaren instructeurs helpen je graag bij elke stap van het proces.

Deze workshop wordt vaak geboekt voor: vriendinnenuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten vrouwen en teamuitjes.

5 veel gestelde vragen over de workshop bloemschikken

 1. Welke materialen zijn inbegrepen bij de workshop?
  Bij de workshop bloemschikken worden alle materialen, waaronder bloemen, planten en gereedschap, verstrekt. Je hoeft niets mee te nemen, behalve je creativiteit!
 2. Moet ik ervaring hebben met bloemschikken?
  Nee, onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door het proces en leren je professionele technieken om een prachtig arrangement te maken.
 3. Kan ik mijn eigen bloemen meenemen?
  Het is niet nodig om je eigen bloemen mee te nemen, maar als je specifieke wensen hebt, laat het ons dan van tevoren weten en wij zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen.
 4. Hoe lang duurt de workshop?
  De workshop duurt meestal tussen de 1,5 en 3 uur.
 5. Kan ik mijn bloemstuk meenemen na de workshop?
  Natuurlijk! Aan het einde van de workshop neem je je prachtige bloemstuk mee naar huis om er nog lang van te genieten.

Klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en iets moois te maken? Boek nu jouw workshop bloemschikken en ontdek hoe leuk het kan zijn om met bloemen en planten te werken. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt en met een prachtig arrangement naar huis gaat.

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01