tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Workshop bloem- en plant afdrukken - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

De natuur is een inspiratiebron voor veel kunstenaars, vormgevers en andere creatieven en nu kun jij je laten inspireren door verschillende plant- en bloemvormen uit de natuur. Tijdens de workshop bloem- en plantafdrukken ga jij zelf je eigen kunstzinnige afdrukken maken met de natuur als inspiratiebron. Je gaat werken met natuurlijke materialen, verf inkt en een gelplaat. De print methode waarmee je aan het werk gaat heet mono print, dit omdat je maar één dezelfde afdruk kan maken. Elke afdruk heeft zijn eigen unieke eigenschappen, waarbij de details van het plantmateriaal zoals de nerven prachtig tot zijn recht komen. Jouw afdrukken worden dus altijd net even anders als een voorgaande afdruk of de afdrukken van de anderen van jouw gezelschap.

Na de uitleg en wat technische oefeningen is iedereen in staat om meerdere goed gelukte afdrukken te maken. Met verschillende bloem- en plantmaterialen maak je bijzondere composities en ga je afdrukken maken.

Na afloop van deze ongeveer twee uur durende workshop ga je naar huis ga je met een mooie collectie afdrukken. Deze techniek is na wat tips en tricks voor jong en oud goed te doen en je zal dan ook zeker met meerdere goed gelukte prints naar huis gaan. De workshop is te boeken voor groepen vanaf 5 personen. Tot 10 personen kun je terecht op onze eigen locatie in Hattem. Vanaf 10 personen kunnen we kijken naar een alternatieve locatie in Hattem of kan de workshop gegeven worden op een locatie van de aanvrager. De workshop is inclusief alle materialen.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
6 tot 30 personen
2 tot 2,5 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Gelderland, Overijssel en Flevoland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01