tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer drankworkshops
Workshop bier brouwen

Blond of bruin, het lekkerste bier maak je hier

Workshop bier brouwen

Ben je een liefhebber van bier dan kun je je hart ophalen met een workshop bierbrouwen. Hierna kent de juiste combinatie van de ingrediënten hop, gist en alcohol geen geheimen meer voor jou. Bijzonder populair als teamuitje, maar ook als vriendenuitje, of als vrijgezellenfeest voor mannen.

Lees verder

Ga zelf aan de slag en leer welke stappen je moet uitvoeren voor het maken van je eigen bier, waarbij je lekker actief bezig bent. Met heerlijke geuren, verschillende smaken en meerdere aroma’s leer je het oeroude proces van het bierbrouwen te doorgronden. Een superervaring voor de meeste bierdrinkers.

Ook leuk om te combineren met een bezoek aan een biermuseum of brouwerij, waar je tijdens een lunch ook een aantal bieren kunt uitproberen. Op die manier ben je een hele dag in de weer en neem je uiteindelijk ook nog flink wat van dit heerlijke vocht mee naar huis.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?