Workshop bier brouwen
Brouwen, proeven en alles wat daarbij komt kijken

Zoek een activiteit

Workshop bier brouwen

Ben je een liefhebber van bier dan kun je je hart ophalen met een workshop bierbrouwen. Hierna kent de juiste combinatie van de ingrediënten hop, gist en alcohol geen geheimen meer voor jou. Bijzonder populair als teamuitje, maar ook als vriendenuitje, of als vrijgezellenfeest voor mannen.

Ga zelf aan de slag en leer welke stappen je moet uitvoeren voor het maken van je eigen bier, waarbij je lekker actief bezig bent. Met heerlijke geuren, verschillende smaken en meerdere aroma’s leer je het oeroude proces van het bierbrouwen te doorgronden. Een superervaring voor de meeste bierdrinkers.

Ook leuk om te combineren met een bezoek aan een biermuseum of brouwerij, waar je tijdens een lunch ook een aantal bieren kunt uitproberen. Op die manier ben je een hele dag in de weer en neem je uiteindelijk ook nog flink wat van dit heerlijke vocht mee naar huis.

€ 12,95 per persoon
Maximaal 30 personen
Even buiten Arcen staat de Hertog Jan Brouwerij. Sinds 1915 wordt hier, vlakbij de Maas, bier gebrouwen. Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Het aangename met het nuttige verenigen dat is zeker van toepassing bij een workshop bier maken. Om maar meteen met het aangename te beginnen, wordt er gestart met een proeverij van bijzondere bieren. Maar daar blijft het niet bij. Je gaat ook zelf aan de slag.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties