starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop bier brouwen

Blond of bruin: het lekkerste bier maak je hier

Workshop bier brouwen

Ben je een liefhebber van bier dan kun je je hart ophalen met een workshop bierbrouwen. Hierna kent de juiste combinatie van de ingrediënten hop, gist en alcohol geen geheimen meer voor jou. Bijzonder populair als teamuitje, maar ook als vriendenuitje, of als vrijgezellenfeest voor mannen.

Ga zelf aan de slag en leer welke stappen je moet uitvoeren voor het maken van je eigen bier, waarbij je lekker actief bezig bent. Met heerlijke geuren, verschillende smaken en meerdere aroma’s leer je het oeroude proces van het bierbrouwen te doorgronden. Een superervaring voor de meeste bierdrinkers.

Ook leuk om te combineren met een bezoek aan een biermuseum of brouwerij, waar je tijdens een lunch ook een aantal bieren kunt uitproberen. Op die manier ben je een hele dag in de weer en neem je uiteindelijk ook nog flink wat van dit heerlijke vocht mee naar huis.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Workshop bier maken in Den Bosch

Het aangename met het nuttige verenigen dat is zeker van toepassing bij een workshop bier maken. Om maar meteen met het aangename te beginnen, wordt er gestart met een proeverij van bijzondere bieren. Maar daar blijft het niet bij. Je gaat ook zelf aan de slag.

Prijs
€ 35,00,- per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Den Bosch
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01