starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Workshop Beeldhouwen

Beeld uit met een beeld en ga aan de slag met beeldhouwen

Een creatieve workshop beeldhouwen uit steen, hout of gasbeton

Lekker hakken, zagen, vijlen of schuren, met een workshop beeldhouwen kun je jezelf eens goed uitleven. Bij het beeldhouwen zijn er verschillende mogelijkheden. Ga steen bewerken, hard of een zachte variant als speksteen. Ook gasbeton of cellenbeton wordt voor het beeldhouwen gebruikt, terwijl je natuurlijk ook voor hout kunt kiezen.

Een workshop Beeldhouwen is een erg leuke en ontspannende bezigheid voor mensen die hun creativiteit willen uiten. Door het maken van een beeld word je heerlijk afgeleid en kun je de gekste creaties verzinnen, waar je later vol trots op terug zult kijken. Je kan een totem maken, een dier nabootsen, je uitleven op een torso of het meer in de vrije expressie zoeken met een abstract beeld.

Of het nu om een teamuitje gaat of dat het als vriendinnenuitje bedoeld is, feit is dat je met zijn allen een paar fijne uurtjes beleeft aan deze bijzondere creatieve workshop.

Er zijn geen uitjes gevonden

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01