tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met eten en drinken
Workshop bakken

Leer heerlijke dingen maken tijdens een workshop bakken

Betreed de zoete wereld van bakken en ontdek jouw innerlijke bakker tijdens onze smakelijke workshops. Van taarten tot koekjes, cupcakes tot bossche bollen en macarons, wij bieden een scala aan inspirerende patisserie workshops. Laat je verrassen door de mogelijkheden en bekijk nu onze opties. Geniet van het bakplezier!

Bakkers klaar? Bakken maar! Stap in de heerlijke wereld van bakken tijdens onze smakelijke workshops!

Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het vinden van de perfecte bakworkshop:

  • Kies je specialiteit - Ontdek jouw passie voor het bakken door te kiezen uit verschillende specialiteiten. Wil je graag prachtige taarten creëren, perfecte koekjes bakken of jezelf onderdompelen in de wereld van delicate macarons? Er is voor elk wat wils, dus kies de workshop die jouw interesse het meest wekt.
  • Leer van de experts - Onze workshops worden geleid door ervaren bakkers en patissiers die hun kennis en expertise graag met jou delen. Leer de fijne kneepjes van het vak, ontdek professionele technieken en krijg waardevolle tips om jouw bakresultaten naar een hoger niveau te tillen.
  • Creativiteit en personalisatie - Bakken is een kunstvorm waarin je jouw creativiteit kunt laten zien. Tijdens de workshops krijg je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan de creaties. Versier taarten met prachtige ontwerpen, creëer unieke smaakcombinaties voor cupcakes of geef je eigen draai aan klassieke lekkernijen.
  • Samen genieten - Bakken is niet alleen een activiteit, het is ook een geweldige manier om samen te zijn en te genieten. Onze workshops zijn perfect voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of teambuildingactiviteiten. Laat je inspireren, werk samen en deel plezierige momenten terwijl je de heerlijkste lekkernijen bereidt.
  • Geen ervaring nodig - Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je hebt geen eerdere ervaring nodig om deel te nemen. Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je met trots je eigen meesterwerk kunt presenteren.

Dompel jezelf onder in de zoete wereld van bakken en ontdek jouw talent tijdens onze inspirerende bakworkshops. Bekijk nu onze diverse opties, kies jouw favoriete patisserie en maak je klaar om te genieten van de heerlijke smaken en geuren die de bakwereld te bieden heeft. Word een meesterbakker en deel je lekkernijen met trots!

Weergave:
8 workshops bakken
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Workshop Cupcakes decoreren in Leiden

€ 27,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Leiden
Bekijk uitje
Tonen
€ 45,- per persoon
8 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 40,- tot € 49,50 per persoon
10 tot 35 personen
Wij komen op locatie in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 37,50 tot € 45,- per persoon
6 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Midden Nederland
Bekijk uitje
Twee vrouwen met een Bossche Bol op een bordje Tonen
€ 36,- tot € 46,- per persoon
Vanaf 8 personen
Den Bosch
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01