starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Andy Warhol Portret Schilderen

Wat ga je doen

Op zoek naar een origineel smoelenboek voor op de zaak? Of wil je graag een portret van je kindje schilderen? Of misschien wel cadeau doen? Dan is de workshop Andy Warhol Portret schilderen een aanrader. Door het portret in de stijl van Andy Warhol te schilderen is deze workshop namelijk voor iedereen te doen.

We vragen je vooraf een duidelijke portret foto aan te leveren van jezelf, je kindje, moeder, vader, tante of iemand anders. Deze gaan we bewerken zodat je deze tijdens de workshop kunt overzetten op een canvas paneel van 20x20 om vervolgens te schilderen. Ga jij voor een kleurrijk doek? Of hou je het bij grijstinten? Je bepaalt het helemaal zelf. Tip! Wordt de workshop geboekt voor een vrijgezellenfeest dan is het een leuk idee om 1 foto te gebruiken in verschillende kleur combinaties, welke vervolgens samen één groot werk zullen vormen. Tip! Wordt de workshop geboekt als bedrijfsuitje? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor een kleurencombinatie, welke in elk doek terug komt zodat de doeken later één groot geheel kunnen vormen. Dit staat natuurlijk super op die lege witte muur op de zaak. Kortom er is van alles mogelijk om deze creatieve workshop passend te maken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01