tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop aerial silk

Luchtacrobatiek in lange doeken sierlijk gezwierd, gevallen, gewikkeld en uitgerold

Bij de dansstijl aerial silk maak je sierlijke beweging met behulp van lange stukken stof in de lucht. Een mengvorm dus van dans, acrobatiek en gymnastiek. Het werd eind vorige eeuw bekend met acts in het Cirque du Soleil en is sindsdien steeds populairder geworden. Zo populair dat je deze danskunst nu ook in een workshop zelf kunt leren.

Lees verder

Het ziet er ingewikkeld en moeilijk uit, maar het is heel goed mogelijk om in een paar uur de basics te leren en het gevoel van zweven en vrijheid te ervaren. De workshopleider is ervaren en professioneel en zal jullie stap voor stap begeleiden zodat alles veilig en zorgvuldig gebeurt.

Het geeft een enorme kick om uiteindelijk als een zwevend wezen de bewegingen uit te voeren, gedragen door de stevige, soepele stof. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe ervaring, kijk dan snel wat de mogelijkheden voor een workshop aerial silk zijn.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01