tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop action painting - Bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Dit is een leuke workshop waarbij deelnemers mogen spelen met verf: verven, rollen, mengen en gooien, alles mag.  Het gaat er bij deze workshop niet zozeer om wat er op het doek komt, maar hoe het op het doek komt. Druppelen, gooien, druipen, stempelen, wrijven, mengen, je mag en kan alles doen met de verf en dat is heel bevrijdend.

Daarom is deze workshop heel leuk als activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vrienden-uitje.

Action Painting is een vorm van kunst waarbij de bewegingen en verftechnieken van de schilder terug te zien zijn in het doek.

Aan het begin van de workshop legt de docent uit wat action painting inhoudt, hij laat een aantal voorbeelden van technieken zien, en voorbeelden van het eindresultaat. De deelnemers gaan in groepjes aan de slag, en komen samen tot een ontwerp en gaan samen werken aan de uitvoering. 

De deelnemers werken met acrylverf, kwasten, verfrollers, sponzen, spuitflessen, sjablonen, stempels en nog veel meer.

Deze workshop kan binnen en buiten worden gegeven. Wanneer het weer het toelaat kan er buiten op bijvoorbeeld een grasveld worden gewerkt. De docent zorgt voor doeken waarmee de ondergrond wordt afgedekt. Daarnaast krijgen de deelnemers een overall, handschoenen en schoenbeschermers aangeboden in verschillende maten, zodat ze zelf kunnen kiezen.

Tijdens de workshop maakt de docent sfeerfoto's en na afloop gaat iedereen op de groepsfoto met alle kunstwerken erbij. Na de workshop stuurt de docent de resulterende foto's per WhatsApp en WeTransfer naar de contactpersoon, als aandenken aan de workshop.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 200 personen
1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01