tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop action painting

Actie met verf: gooien, spuiten en spatten

Gooi en smijt die verf maar op het doek

Wil je lekker met verf aan de gang en houd je van vrije expressie, dan moet je zeker een workshop action painting, ook wel verf gooien genoemd, gaan doen. Kom in kleine groepjes in actie met verf en kwasten in actie, waarbij je ook je handen mag gebruiken. Een creatieve workshop waar het accent niet zozeer ligt op het creëren van een serieus kunstwerk, maar waarbij je vooral jezelf heerlijk kunt uitleven met alle materialen die maar voorradig zijn.

Lees verder

Goed als teambuilding of voor wanneer je deelneemt aan een team- of vriendenuitje. Gooi en smijt er maar wat verf tegenaan. Met z’n allen op een groot doek of individueel op kleinere doeken, die later ook weer samengevoegd kunnen worden.

Als workshop schilderen een hartstikke leuke manier van creatief bezig zijn. Soms vinden deze creatieve workshops plaats in een atelier, maar ook op locatie iets afspreken is ook mogelijk.

Weergave:
8 workshops
Tonen
€ 27,50 tot € 60,- per persoon
5 tot 60 personen
Bunschoten Spakenburg
Bekijk workshop
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 3 beoordelingen

Action Painting - Leef je uit op het doek

Op aanvraag
4 tot 10 personen
Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
10 tot 350 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01