tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Workshop acryl gieten in Barendrecht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke creatieve workshop die je kunt volgen met een gezellige groep vriendinnen? Of misschien wel met collega’s of familieleden? Kom dan eens acryl gieten in Barendrecht! Acryl gieten is magisch om te doen en je gaat altijd naar huis met een prachtig kunstwerk dat je zelf gemaakt hebt.

Bij acryl gieten verdunnen we acrylverf met een speciaal medium, waardoor de verf vloeibaar en dus gietbaar wordt. Die vloeibare verf kun je met verschillende technieken gieten, zodat er een mooi kunstwerk ontstaat. In deze workshop leer je één van de vele technieken en word je stap voor stap meegenomen in het hele proces. Je kunt kiezen of je wilt gieten op een schildersdoek, een stoere serveerplank, een bloempot, een schaal of een decoratief dienblad. Met je groep kies je één voorwerp waar jullie op willen gieten, zodat jullie allemaal dezelfde techniek doen tijdens de workshop.

De workshop duurt 2 uur en is te reserveren voor groepen vanaf 6 personen. Zijn jullie niet met z'n zessen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden om aan te sluiten bij een open workshop.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 42,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 12 personen
2 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
  • Deze activiteit is Zondag niet te boeken

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

8,0 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een ervaring apart en leuk om het te doen

Leuke groep, goed advies, een aanrader als je is iets anders wilt dan op linnen of canvas schilderen.prijs is goed. Niet overvraagd.

Door: Jaap
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01