starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop acryl gieten bij jou op locatie

Wat ga je doen

Met de workshop acryl gieten op locatie beleef je de magie van vloeibare verf met je groep in jullie zelf gekozen omgeving. Nadat we de verf vloeibaar hebben gemaakt met een medium gaan we met een speciale techniek de verf gieten op een voorwerp. Het moment dat de beker verf opgetild wordt is heel bijzonder en wekt altijd veel enthousiaste reacties op.

Geniet van het samen spelen met verf en het bijzondere resultaat waarvan je onder de indruk zult zijn. Iedere deelnemer gaat naar huis met een prachtig kunstig dienblad, een originele wijnkist of stoere serveerplank, afhankelijk van wat jullie kiezen. De keus voor het voorwerp waar jullie op willen gieten wordt vooraf besproken met jullie. En mochten jullie nog aanvullende wensen hebben dan nemen we die graag mee in het gesprek.

Deze workshop wordt op locatie gegeven en is inclusief alle materialen die nodig zijn zoals verf, medium en een leuk item waar je op giet. Wij nemen ook materiaal mee om tafels af te dekken en te beschermen. Wij kunnen voor maximaal 30 personen tegelijk deze workshop verzorgen en we verwachten van de locatie dat er voldoende ruimte is, een gladde vloer die afneembaar is en dat er tafels, en een stoel voor iedere deelnemer, staan. Als jullie eventueel de locatie voorzien van koffie, thee en wat lekker, verzorgen wij de rest!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01