tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Workshop acryl gieten - Mogelijk op elke locatie

Omschrijving

Met de workshop acryl gieten op locatie beleef je de magie van vloeibare verf met je groep in jullie zelf gekozen omgeving. Nadat we de verf vloeibaar hebben gemaakt met een medium gaan we met een speciale techniek de verf gieten op een voorwerp. Het moment dat de beker verf opgetild wordt is heel bijzonder en wekt altijd veel enthousiaste reacties op.

Geniet van het samen spelen met verf en het bijzondere resultaat waarvan je onder de indruk zult zijn. Iedere deelnemer gaat naar huis met een prachtig kunstig dienblad, een originele wijnkist of stoere serveerplank, bloempot of doek, afhankelijk van wat jullie kiezen. De keus voor het voorwerp waar jullie op willen gieten wordt vooraf besproken met jullie. En mochten jullie nog aanvullende wensen hebben dan nemen we die graag mee in het gesprek.

Deze workshop wordt op locatie gegeven en is inclusief alle materialen die nodig zijn zoals verf, medium en een leuk item waar je op giet. Wij nemen ook materiaal mee om tafels af te dekken en te beschermen. Wij kunnen voor maximaal 30 personen tegelijk deze workshop verzorgen en we verwachten van de locatie dat er voldoende ruimte is, een gladde vloer die afneembaar is of een afgedekte vloer en dat er tafels, en een stoel voor iedere deelnemer, staan. Als jullie de locatie voorzien van koffie, thee en wat lekker, verzorgen wij de rest!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 42,50 tot € 50,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 30 personen
2 uur
Binnen
Mogelijk in de provincie Zuid-Holland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
  • Deze activiteit is Zondag niet te boeken
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01