starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop aboriginal schilderen

Schilder als de Aboriginals met deze magische workshop

Laat je kwast meevoeren door de magie en symboliek van de Aboriginals

Aboriginal art spreekt als primitieve schilderkunst erg tot de verbeelding en dat heeft de mooiste schilderijen tot gevolg. Tijdens de workshop aboriginal painting komt deze schildervorm tot leven en leer je met verf en kwast je creatieve ideeën op het doek te laten leven.

Voor zowel als teamuitje, vriendinnenuitje als gezellig familie-uitje een zeer geschikte activiteit om weer eens iets nieuws uit te proberen. Breng eerst een bezoek aan het Aboriginal museum om wat meer te horen over deze kunst van vroeger en heden.

Daarna ga je zelf aan de slag in een atelier. Met het schrijven van je eigen verhaal in de geest van de Aboriginals zal je versteld staan van je eigen prestaties.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Aboriginal painting - Met stip een leuke workshop!

Als je goed kijkt naar de prachtige schilderingen van de Aboriginals uit Australië zie je dat ze zijn opgebouwd uit stippen. Deze specifieke manier van schilderen, ook wel dot painting genoemd, kun je toepassen in de inspirerende workshop Aboriginal painting.

Prijs
Vanaf € 24,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01