starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Workshop 2 personen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 175 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 175

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Erg leuk om te doen!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen met vriendinnen in de tuin

Vrijgezellenfeest ging niet door ivm corona. We hebben ervoor gekozen om het feest bij mij in de tuin te vieren met een wijntje en dit leuke kwalitatieve schilder pakket. Online instructies gehad en uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk schilderij gemaakt.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima geregeld, snelle levering!

Prima geregeld, snelle levering!

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het resultaat mag er wezen!

Door de omstandigheden ipv op vakantie leuke activiteiten bedacht. De mozaïek activiteit was er 1 van. En het resultaat mag er wezen! Super leuk om te doen met de fam.

zaterdag, 9 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangenaam verrast - wat een prachtige jungle

Ik heb de mini-jungle van 20 liter besteld. Mooie plantjes en mossen, goede handleiding, snelle levering, goede service.

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wim heeft het in uitgebreide sessie zeer goed uitgelegd in de online meeting via Teams!

Fijn pakketje ontvangen, alles erop en eraan! We gingen er op een prettige en ontspannen manier mee aan de slag.

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Ik heb nu al 2 x een workshop ‘een tas maken’ gedaan en echt met hele gave unieke tassen naar huis gegaan. Echt een aanrader en ik ga zeker nog een keer terug!

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm genoten

Enorm genoten met een leuk gezelschap van 9 dames. Er is geschilderd,tas gepimpt en vogelhuisje bewerkt! Alles was prima verzorgd,leuke locatie en uitstekende gastvrouw/docent. Mooie creatieve creaties gemaakt,voor ons boven verwachting! Zeker voor herhaling vatbaar,een echte aanrader!

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame middag

Bedankt voor de leerzame middag. Ik ga er thuis direct mee aan de slag.

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg blij ermee

Voor mijn moeder van 92 jaar, ze was erg blij ermee.

vrijdag, 21 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en dus een mooi resultaat!

donderdag, 20 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tevreden!

Snel antwoord gekregen op gestelde vragen via de mail en de producten waren snel en netjes geleverd. Tevreden!

vrijdag, 14 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Trots en tevreden naar huis

Deze activiteit was bij ons op de info van de vrouwenvereniging gezet. Met 17 deelnemers die zich opgegeven hadden een hele leuke creatieve avond gehad. Het materiaal was compleet en ook de handleiding die erbij zat. Iedereen ging trots en tevreden naar huis!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik kan alleen maar zeggen dat alles top was.

Ik kan alleen maar zeggen dat alles top was.
We vonden het helemaal geweldig om te maken.
We nog eens terug, de grotere tassen lijkt ons ook erg leuk om te maken:-)

donderdag, 6 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische activiteit met perfect resultaat

Fantastische activiteit met perfect resultaat. Echt een aanrader en alles wat je nodig hebt zit er bij.

dinsdag, 4 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wanneer onze dochter en schoonzoon over komen vanuit Singapore proberen wij altijd een gezamenlijk uitje te boeken met ons gezin, waarbij de creativiteit een hoofdrol speelt. Aangekomen bij Tanja wacht ons een vriendelijk welkom en een superleuke middag met een bijzonder karakter. We hebben samen prachtige kunst gecreëerd waar we echt trots op zijn. De goede begeleiding van Tanja heeft ons kunstenaars gemaakt!!! Een aanrader!!!
Dank voor deze bijzonder leuke en memorabele dag

zondag, 2 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top workshop!

Ik vond het weer een super geslaagde workshop. Ik heb hele gave reacties gehad op mn mooie creatie!!

dinsdag, 21 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Leuk om te doen met duidelijke uitleg

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben ontzettend genoten van de workshop

Het was lekker ongedwongen, de sfeer was goed en het resultaat verbluffend!
Workshop: superleuk! En voor een beginner heel goed te doen.
De workshop begeleiding was lekker relaxed en ontspannen. Alles was prima geregeld!

Hopelijk zien we elkaar in de toekomst nog eens terug.
Tot ziens!

Liefs Hebe en Miranda

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima voor starters als ik

Prima voor mensen die de kunst van het mozaïeken willen leren!

vrijdag, 20 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi eindresultaat

Makkelijk in gebruik, compleet en een mooi eindresultaat

dinsdag, 3 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig wat een chocolade gezelligheid!

10 met een griffel

maandag, 2 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Schitterde kleuren in mijn mozaiekpakket

Ik ben heel blij met mijn mozaïek pakket, schitterende kleuren! Ik heb alleen wel wat moeite om de steentjes kleiner te snijden.

maandag, 2 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk om te doen

De meiden vonden het super leuk om te doen.

woensdag, 27 november 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01