tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Work together - Jullie eigen bedrijf in ‘the picture’ op het strand

Wat ga je doen?

Deze activiteit vraagt om teamwork! Want tijdens deze unieke speurtocht moeten jullie niet alleen aan de hand van foto's de juiste route zien te vinden, maar ook een aantal bijzondere opdrachten uitvoeren en pittige vragen beantwoorden over jullie eigen bedrijf, branche en teamleden. Met als gevolg vele leuke en verrassende momenten die door ons op beeld worden vastgelegd.

Om ervoor te zorgen dat jullie speurtocht soepel verloopt en dat iedereen een geweldige tijd heeft, hebben we een programma samengesteld dat jullie kunnen volgen:

  • We beginnen met een warm welkom en een korte uitleg van het programma. We leggen uit hoe de speurtocht werkt en wat jullie kunnen verwachten.
  • Nu is het tijd om van start te gaan met de speurtocht! Aan de hand van de foto's en aanwijzingen gaan jullie op zoek naar de juiste route. Onderweg zullen jullie opdrachten moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden.
  • Na de speurtocht komen jullie weer terug op de startlocatie. Hier kunnen jullie even ontspannen en genieten van een verfrissend drankje per persoon in het restaurant.
  • Het moment waarop de spanning stijgt! We maken bekend welk team de prijs heeft gewonnen. Het winnende team ontvangt de award als erkenning voor hun teamwork en prestaties.
  • We sluiten de activiteit af met een bedankje en overhandigen jullie de filmcompilatie en foto's als een blijvende herinnering aan deze bijzonder originele en leuke speurtocht. 

Prijzen:

  • Vanaf 12 personen: € 32,95 per persoon
  • Vanaf 25 personen: € 27,95 per persoon

Deze activiteit biedt niet alleen een leuke uitdaging, maar versterkt ook het teamgevoel en bevordert samenwerking. Samenwerken om de juiste route te vinden, opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden, versterkt de band tussen teamleden. Daarnaast kunnen jullie met de filmcompilatie en foto's nog lang nagenieten van deze bijzondere ervaring.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
Ongeveer 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01