starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wipeout

Ga de strijd aan met de waanzinnige Wipeout

Word jij weggeveegd door de Wipeout? Check it out now.

De Wipeout is een waanzinnige obstakelbaan met enorm grote, uitdagende, bewegende obstakels die je moet bedwingen. De TV serie is al jaren een succes in binnen- en buienland en kan nu ook door jullie gezelschap gespeeld worden.

Bedwing met je vrienden, collega’s of teamgenoten de Big Red Balls, de Sweeper, de Dizzy Dummy en nog veel meer andere adembenemende obstakels en beleef een paar uur pure fun.

Speel een zomer- of wintervariant en laat je meeslepen door dit prachtige, goed georganiseerde en goed begeleide parcours van de Wipeout.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Het enige echte Wipeout parcours van Nederland vind je hier in het midden van het land! Met obstacles zoals de Big Red Balls, Sucker Punch en de Blob die je vast van TV kent.

Prijs
€ 51,78 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Zoelen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Een groot gezelschap van meer dan 100 personen en je weet niet wat te kiezen? Laat hen dit dan zelf doen in ons programma The Experience.

Prijs
€ 51,78 per persoon
Aantal
Vanaf 100 personen
Locaties
Zoelen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01