tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Winter Tuk Tuk Challenge met opdrachten in Geertruidenberg

Wat ga je doen?

Op zoek naar een winterse activiteit? Tijdens de Winter Tuk Tuk Challenge ga je samen met je team op pad in de tuk tuk. Tijdens deze tocht zitten jullie warm en droog!

Jullie gaan op zoek naar GPS punten in de omgeving van Geertruidenberg. Zo strijden jullie tegen andere teams die ook de Winter Tuk Tuk Challenge spelen. Onderweg krijgen jullie hilarische opdrachten en alleen het beste team wint! 

Deze winterse rit is geschikt voor allerlei (vrienden)groepen, bedrijfsuitjes of families. De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs. Er dient altijd maximaal 1 bestuurder per Tuk Tuk voorafgaand aan het uitje te worden aangewezen, en er mag onderweg niet worden gewisseld van bestuurder. Sluit de dag af met een buffet, diner of een borrel!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 120 personen
Vanaf 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01