tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Wijnproeverij

Wijnproeverij

Rood, wit, rosé: wat is jouw favoriete wijnkleur? Of drink je hem liever op?

Laat je maar eens even helemaal gaan met een wijnproeverij en leer nieuw feitjes over dit veel gedronken en veelzijdige drankje. Met een wijnproeverij krijgt jullie uitje precies de goede smaak.

Over wijnen en hoe ze aan hun smaak komen kan een wijnkenner niet uitgepraat raken. Dus hang vooral aan de lippen van de workshop-leider terwijl je een glas heerlijke wijn aan je lippen zet.

Kies voor een proeverij als je iets hebt om op te drinken en dat hebben jullie toch? Hef het glas met bier, port of whiskey en drink elkaar toe. Feestelijk met bubbels wordt het bij een champagne proeverij zeker en ga nog een stapje verder als je je eigen champagne fles durft te sabreren. Of maak het exotisch me een gin tonic proeverij of cocktailworkshop.

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Tonen

Wijnproeverij aan huis - mogelijk in heel Nederland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 15,- per persoon
6 tot 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Hou je van een lekker glas wijn? Sta je ook voor de schappen in de supermarkt van welke wijn moet ik nou weer eens kiezen? Boek dan een wijnproeverij aan huis en proef 10 verschillende wijnen die komen van ambachtelijke wijnboeren.

Tonen
Vanaf € 51,50 per groep
Vanaf 4 personen
Mogelijk in de provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Diverse wijnen en lekkere hapjes gewoon bij je thuisbezorgd. Of je nu een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsborrel of iets anders organiseert, kies voor gemak en laat een Highwine pakket bezorgen.

Tonen
€ 30,- per persoon
7 tot 20 personen
Mogelijk in de provincie Noord-Holland
Korte omschrijving

Houd je van yoga en ben je daarnaast een Bourgondiër die geïnteresseerd is in wijn? Dan is deze workshop voor jou. We beginnen met een uurtje flow-yoga op heerlijke muziek. Daarna maak je kennis met Vin Naturel oftewel natuurwijn.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01