starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wie is de Meesterchef

Waar gaan jullie strijden om de Meesterchef-titel?

Kook de heerlijkste gerechten tijdens een kookwedstrijd

Wie is de Meesterchef is een uitje dat geschikt is voor alle gezelschappen, van bedrijfsuitje tot familiedag. Ontdek wie van je vrienden of collega’s het beste kan koken in deze culinaire wedstrijd. Lekker en gezellig! In dit spel ga je in teams tegen elkaar strijden om de titel ‘Meesterchef’.

Elk team maakt in vier uur drie gerechten; een voor-, hoofd- en nagerecht. Ieder team krijgt hetzelfde hoofdingrediënt, de andere ingrediënten zijn vrij te kiezen. Deze gerechten maken jullie voor het hele gezelschap en worden met cijfers beoordeeld door professionele chefs. Het team met de hoogste score heeft gewonnen en krijgt natuurlijk een prijs!

Ontdek de keukenprins of -prinses in je en maak de prachtigste delicatessen, met creativiteit en durf. Wie is de Meesterchef? is te boeken in alle steden in Nederland en België. Er is professionele begeleiding aanwezig en na afloop krijg je allemaal een Meesterchef-schort mee naar huis.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Wie is de meesterchef zal onder leiding van een professional voor veel culinaire hoogstandjes en teambuilding zorgen. Succes verzekerd, jong en oud zal een geslaagde middag of avond beleven in een kookstudio in Rotterdam, bekend van de Euromast, Erasmusbrug en de Markthal.

Prijs
€ 73,65 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wie is de meesterchef onder leiding van een echte professional zorgt voor culinaire gezelligheid en hilarische momenten waarbij competitie, teambuilding en lekker eten een grote rol spelen. Beleef het zelf tijdens een gezellige middag of avond in het Belgische Antwerpen.

Prijs
Vanaf € 87,00 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Antwerpen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wie is de meesterchef onder professionele begeleiding zal zorgen voor een gezonde onderlinge strijd waarbij gezelligheid de boventoon zal voeren. Een unieke culinaire middag of avond in het centrum van Breda, bekend van de Grote Markt, Het Begijnhof en ’t Sas.

Prijs
Vanaf € 87,00 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Breda
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01