tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wie is de Saboteur? - In Nijmegen

Wat ga je doen?

Tijdens deze bekende citygame ontdekken jij en je vrienden, team, familie of collega's de leukste plekken in de stad door het doen van leuke, spannende en uitdagende opdrachten.

Het spel

Jullie doel is zo veel mogelijk geld verdienen. Er is één Saboteur in jullie midden die dat probeert te voorkomen. Let goed op elkaar, want aan het eind van het spel vul je allemaal een test in met als laatste vraag: Wie is de Saboteur?

Tijdens het spel kom je onze eigen Rik van de Westelaken een aantal keer tegen om de voor de kenner bekende onderdelen te spelen. Natuurlijk zit er een lasergame opdracht bij, moet je je ether discipline op orde hebben en zijn er jokers te verdienen.

Locatie

Dit spel is, anders dan citygames die in alle steden te boeken zijn, alleen te spelen in Nijmegen omdat we het spel helemaal op de stad hebben afgestemd om op deze manier het spel zo origineel en herkenbaar mogelijk te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,- tot € 26,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
Ongeveer 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01