starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Wie is de Rat en saboteert de boel!

Beoordelingen Wie is de Rat? spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 18 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuk!

Wat een leuk en creatief idee, een doe het zelf pubquiz! werkt ook goed samen in combinatie met een skype verbinding en een wijntje erbij! Wij hebben het leuk gehad!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Een pubquiz gewoon thuis! Gezellige avond gehad!

woensdag, 8 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

zeer leuk!

Erg leuk spel. zit heel goed in elkaar. een aanrader voor iedereen die van quizzen houd!

dinsdag, 24 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Ik had nooit gedacht zelf een pubquiz in elkaar te kunnen zetten, maar toch! Uitjesbazen begeleid jou hier heel goed in, zodat het allemaal goed werkt. Complimenten aan de organisatie dus.

zondag, 22 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit voor iedere leeftijd.

Het spel was tof ingedeeld en we speelde tegen 1 ander team. De opdrachten moesten z.s.m worden uitgevoerd en ook nog juist. De rat moest er voor zorgen dat de opdrachten mislukte in dat team. Niemand wist van elkaar dat hij of zij de rat of speler was. Hier moest je proberen achter te komen door op iedereen te gaan letten. Geweldige ervaring en aan het eind van spel toont iedereen zijn kaartje waarop rat of speler staat. Zo zie je maar weer dat je niet iedereen kunt vertrouwen en je misschien wel een verkeerde inschatting hebt gemaakt.

vrijdag, 2 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk

Wij als echte wie is de mol fans hebben een super middag gehad. Altijd op tv konden wij toekijken hoe de mol zo verdacht mogelijk kon doen. Vandaag waren we zelf aan de beurt en werden er eerst 2 teams gemaakt door de leuke, enthousiaste begeleider. Vervolgens werden er anoniem in elk team een rat aangewezen. En wat wat was iedereen deze middag verdacht. We hebben met ons team verschillende checkpoints gezocht en opdrachten uitgevoerd. De rat probeerde dit natuurlijk te voorkomen. en wat waren de ratten goed vandaag!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Erg leuk spel! Samen met collega's gespeeld in Rotterdam!

vrijdag, 4 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Wij hebben dit spel met de familiedag gespeeld in Arnhem. Vanaf minuut één was iedereen al fanatiek bezig om de mol te vinden, terwijl we ons bezig hielden met het vinden van de checkpoints en de andere spellen. De begeleiding was ook erg goed. Heel erg leuk spel!

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel

Leuk spel! Wij hebben het in de stad gespeeld, dus ik kan niks zeggen over de aan tafel versie. Leuke begeleider gehad die ons goed ontving. Soms echter iets afwezig wanneer we in de stad bezig waren met het spel. Spel is leuk in elkaar gezet en we hebben hard gelachen!

zondag, 2 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Leuke middag gehad complimenten hiervoor! We hebben dit gespeeld in het centrum van Uden en het was ook enorm gezellig om te doen. Wij begonnen toch niemand meer te vertrouwen, want iedereen kon de rat zijn in je team. Uiteindelijk toch goed gehad. De spelleiding deed ook zeker goed mee en was zelf ook enthousiast om dit spel te mogen begeleiden.

woensdag, 28 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Het wie is de rat spel in Nijmegen was geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee. De begeleiding maakte het extra echt en we hebben nog dagen nagepraat.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke city game!

Wij hebben het gister in Enschede gespeeld! Het is een erg leuk spel waarbij niemand elkaar kan vertrouwen. Uiteindelijk hadden we de rat geraden en het spel gewonnen! De begeleiding was erg leuk. Dankjewel voor het leuke spel!

vrijdag, 17 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ja, wie is nou eigenlijk de rat???

Jeeeeetje, wat zijn wij stom geweest. Al die tijd al was de rat zo dicht bij. We hebben hem gewoon niet kunnen ontmaskeren. Wel hebben we enorm gelachen, het was echt heel leuk. Daarnaast ook nog eens veel van de stad Nijmegen gezien, wat ook heel erg leuk was. De begeleiding heeft ons erg goed geholpen en was ook erg gezellig. Bedankt voor dit uitje! (de volgende keer moeten we wel écht beter opletten hahah!)

donderdag, 28 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wie is de rat tijdens het diner, lachen!

Het spel gespeeld met alle collega's, dit zijn er ruim 40! Geen probleem tijdens dit spel, we hebben gelachen. Voor iedereen was er wel een spel wat hij/zij goed kon, dat maakt het echt super. De afwisseling van spel en diner was ook echt top. Zeker een aanrader!

donderdag, 14 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Een geweldige manier om te werken aan teambuilding en het verkennen van een geweldige stad. De tussenopdrachten waren erg leuk en ook de spelbegeleider wist het op een leuke manier te brengen!

zaterdag, 9 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd uitje

Onze medewerkers hebben een geweldige middag gehad. Iedereen had het naar de zin.
Het eten viel ook goed in de smaak.
Dank jullie wel.

dinsdag, 13 januari 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag/avond bij Toon Vertier

We hebben echt een top dag gehad bij Toon Vertier. In de middag het spel Wie is de Mol gedaan, echt ontzettend spannend en leuk! Aansluitend hebben we ge-bbq-ed bij Toon Vertier. Niets was te veel moeite voor het personeel en het eten (vlees, salades e.d.) was helemaal super! Echt een aanrader!

woensdag, 6 juli 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superdag!

Het is echt een aanrader om naar Toon Vertier te gaan! Wij hebben het spel wie is de mol gedaan wat ons zeer goed bevallen is. Het personeel staat echt voor je klaar....ook de BBQ was prima verzorgd!

dinsdag, 11 januari 2011

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01