tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Wie is de Rat? spel

Wie is de Rat en saboteert de boel!

Wie is de Rat? Speel je in bijna elke stad

Wie is de Rat? lijkt op dat spel met het ondergrondse neefje dat garant staat voor een flinke portie sabotage. In deze spannende citygame gaat het er om in teams de opdrachten door de stad heen uit te voeren.

De rat in ieder team doet zijn of haar uiterste best om jullie op sluwe en slinkse wijze tegen te werken het is dus niet alleen zaak om te winnen maar ook om de rat te ontmaskeren. Kies snel een stad voor Wie is de rat? waar jullie dit spannende spel gaan spelen tijdens jullie uitje.

Filter 11 uitjes
Weergave:

Er zijn 11 uitjes gevonden

Tonen
€ 65,- per persoon
Vanaf 15 personen
Dwingeloo
Korte omschrijving

Bekend van TV, maar dan weer totaal iets anders. Tijdens expeditie de mol draait een deel van de dag om het vraagstuk "wie is de mol", echter wordt van ook alle niet "mollen" het uiterste gevergd op denk niveau, creatief niveau en sportief niveau.

Tonen

Speel "Wie is de Rat?" in Best

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,5 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 25,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Best
Korte omschrijving

Als middagarrangement in Best is ‘Wie is de Rat?’ enorm de moeite waard. Leuk als citygame waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd tijdens de zoektocht naar de Rat. Uiteraard bevindt zich in ieder team een Rat, die alles zoveel mogelijk probeert te dwarsbomen, waarbij ook geld uit de pot verdwijnt.

Tonen
€ 47,80 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Eindelijk kun je als fan van Wie is de Mol? nu de de officiële "Wie is de Mol?" citygame zelf spelen! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Een speciale WIDM app stuurt je naar de verschillende opdrachten in de stad naar keuze.

Tonen
Vanaf € 27,25 per persoon
12 tot 360 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Speciaal voor grote groepen organiseren wij Wie is de Rat?, één van Nederlands meest populaire TV spelletjes. Voor groepen van minimaal 12 tot wel maximaal 300 personen kunnen wij een compleet spelprogramma presenteren met heel veel leuke spelonderdelen.

Tonen

The Traitor - Een spannend teambuildingsspel

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
€ 19,95 per persoon
6 tot 50 personen
Provincie Noord-Brabant
Korte omschrijving

The Traitor is een spannend programma waarin je erachter moet zien te komen wie de saboteur is van de groep. Je zult dit moeten gaan ontdekken tijdens onze moeilijke en spannende opdrachten. Denkpuzzels en teambuildingsopdrachten waarbij samenwerken erg belangrijk is.

Tonen
€ 22,- per persoon
Vanaf 10 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Wie kent het niet? Het is een populair spel op de televisie en nu ook bij ons te spelen. In dit vermakelijk spel, waarbij bedriegen en bedrogen worden centraal staat, is Tilburg jullie speelveld. De gezellige straatjes, de mooie gebouwen en de leukste pleintjes dienen als decorstukken van jullie Wie is de Mol spel.

Tonen
Vanaf € 59,90 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie is de mol aan jullie eettafel? Speel dit koelbloedige, intrigerende dinerspel met jouw groep vrienden, collega’s of vrienden en ontmasker de mol.

Tonen
€ 29,- per persoon
Vanaf 15 personen
De Biesbosch, Dordrecht, Drimmelen
Korte omschrijving

Dit is een knalhard spel dwars door De Biesbosch met unieke challenges en plotwendingen, waarbij de deelnemers elkaar geen moment uit het oog verliezen. Want... op elke boot zit een Mol!

Tonen

Wie is de rat aan jullie tafel? Vind de rat tijdens het eten

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 52,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Combineer een heerlijk driegangendiner, in een stad naar keuze, met een spannend dinerspel vol list, bedrog, vindingrijkheid, onoplosbare opdrachten en een spannende ontknoping.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen, Wassenaar
Korte omschrijving

Zou jij na het zien van het spannende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ dolgraag zelf 'de Mol' of juist de kandidaat willen zijn? Ondervind het nu zelf! Wie is de Kwal? is het tartende en meeslepende spel waarbij je alles op alles moet zetten om de Kwal te ontraadselen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01