starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Wie is de Meesterchef in Nijmegen

Wat ga je doen

Wie is de meesterchef zal bestaan uit gezellig kokkerellen en is leuk voor iedere gelegenheid. Onder leiding van een professional in een kookstudio zal er een gezellige strijd losbarsten in Nijmegen, de stad van de Grote Markt, het Kronenburgerpark en de St. Stevenstoren.

Iedereen zal worden verdeelt in teams waarna er een overheerlijk 3-gangen diner gekookt gaat worden, wat zal bestaan uit diverse ingrediënten. Maar wat dit spel zo uniek maakt, ieder team krijgt één zelfde hoofdingrediënt wat de basis zal vormen van een gerecht. Ieder gerecht is dus anders door eigen ideeën. Welk team kookt het meest verrassend in Nijmegen en wint de hoofdprijs?

Dit verrassende spel is leuk als onderdeel van een afdelingsuitje, maar zal het ook zeker goed doen tijdens een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedagje. Combineer Wie is de meesterchef met een heerlijke lunch of diner en maak er een complete dag in Nijmegen van.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01