tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wie is de dader? Moorddiner in Eindhoven

Wat ga je doen?

Kies het moorddiner voor een uitje voor spanning, sensatie en lekker eten! Het moorddiner vindt plaats bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Eindhoven waar we een aparte ruimte voor jullie hebben gereserveerd. Daar genieten jullie van een heerlijk 3 gangen menu, afgewisseld met 2 spelrondes.

Voor de spelgedeeltes wordt de groep verdeeld in teams welke tegen elkaar gaan strijden. Door het uitvoeren van leuke en competitieve opdrachten kunnen jullie hints verdienen. Deze hints brengen jullie steeds een stapje dichterbij het oplossen van de moord.

Als alle opdrachten zijn gespeeld dan ga je met je team in beraad: wat is het moordwapen, wat is de moordlocatie en last but not least: wie is de dader? Het team dat uiteindelijk de juiste combinatie doorgeeft, wint het spel en daarmee een mooie prijs!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 53,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 150 personen
4,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief diner
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Geweldig

Super gezellige en leuke avond gehad. Eten was heerlijk en leuk om dit af te wisselen met het spel. Het spel was niet gemakkelijk op te lossen waardoor je enorm geprikkeld werd om nog meer je best te gaan doen. Echt een super avond gehad

Door: Samantha
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01