tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wees één dag brandweerman met één doel: blussen die fik

Wat ga je doen?

De sirene gaat en het commando luidt: INSTAPPEN ! Ga aan de slag met brandslangen en brandblussers. Actief samen bezig zijn, zo ontstaat teamgeest als vanzelf. Want, heb je ooit wel eens een brandje geblust met je collega, of je leidinggevende natgespoten met de brandslang?! Bij ons voel je je een echte brandweerman of -vrouw, en dat in een ongedwongen sfeer, en onder leiding van echte brandweermannen. Mannen die met passie vertellen over hun vak.

Wij bieden diverse programma's aan met een mix van samenwerken, spel, en actie en educatie. Deze mix stellen wij samen op basis van jou wensen. Zo is er altijd een programma dat past bij jullie team. Daarnaast bieden wij ook teambuilding activiteiten en communicatie oefeningen aan in de vorm van een training. Uiteraard is het mogelijk om de dag af te sluiten met een diner, zodat iedereen met een goed gevoel en vol teamspirit weer naar huis gaat!

We hebben een aantal locaties verspreid over Nederland (ook geschikt om vooraf te vergaderen of te brainstormen). Afhankelijk van het programma en beschikbaarheid zullen we in onderling overleg de beste locatie bepalen (met 30 auto minuten vinden we wel iets). Met deze brandweer workshop verras je collega's, een programma waar je collega's blij van worden!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 75,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 250 personen
2 tot 5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01