starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

1001activiteiten.nl genomineerd voor website van jaar 2019

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 1001activiteiten.nl is genomineerd. Onze website is genomineerd om gekozen te worden tot de beste website van 2019. En daar zijn we heel trots op. Wij waren al heel trots op onze website, maar deze nominatie bevestigt dat anderen ook vinden dat we goed bezig zijn.

Voor elke gelegenheid een activiteit

Al jaren brengen wij via 1001actviteiten.nl de perfecte uitjes en de leukste activiteiten samen met de vraag van bezoekers die op zoek zijn naar juist die ene activiteit voor hun stoere vriendendag, gezellige familiefeest, verfrissende bedrijfsuitje, bruisende vrijgezellenfeestje of geslaagde vriendinnenweekend. Met onze website koppelen vraag en aanbod aan ‘voor elke gelegenheid een activiteit’.

Content, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie

Dagelijks updaten we onze website met nieuwe informatie en een groter aanbod. Ook achter de schermen zijn we constant bezig om onze content snel, accuraat, compleet en duidelijk te presenteren. En dat is nu precies waar het om gaat bij deze prijs: er kan gestemd worden op de genomineerde website waarbij gewaardeerd kan worden op content, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Grootste online publieksprijs

De website van het jaar award is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland. Tot en met 18 oktober aanstaande kan het Nederlands publiek stemmen op haar favoriete website. Door te stemmen en te beoordelen op bovengenoemde criteria worden de beste website en de populairste website gekozen in 37 categorieën. In de categorie Vrije Tijd is 1001activiteiten.nl een van de twaalf genomineerden.

Stem op 1001activiteiten.nl

Kan 1001activiteiten.nl zich binnenkort in hetzelfde rijtje scharen als Radar, de Politie, Tweakers, Ticketswap, Pathé, Paradiso en Route.nl? Ja, als het aan jou ligt wel! Ga jij stemmen op ons? Zijn wij jouw stem waard? Ken je ons al of wil je eerst een kijkje nemen? Kijk en beoordeel het zelf en geef daarna snel jouw stem aan ons voor beste website van 2019.

De bekendmaking van de winnaar van de website van het jaar vindt plaats tijdens De Website van het Jaar Awardshow op 20 november 2019.

wvhj 2019 2

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01