starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Website van het jaar 2018 banner2

Website van het jaar

Winnaar beste website 2018

1001activiteiten.nl winnaar Beste Website van 2018

Website van het jaar

Op 22 november 2018 is onze website 1001activiteiten.nl uitgeroepen tot beste website van 2018. Van de twaalf genomineerden in de categorie Vrije tijd is onze website als winnaar uit de bus gekomen.

Grootste online publieksprijs

Tijdens de Website van het Jaar Awardshow werden naast de all over winnaar, in 37 verschillende categorieën de winnaars van de beste en de populairste website bekend gemaakt. De Website van het Jaar Award is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland. Er kon een maand lang door het Nederlands publiek gestemd en beoordeeld worden op content, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Trots op resultaat

Wij, het team achter 1001activiteiten.nl, zijn enorm trots op deze prijs. Dagelijks updaten we onze website met nieuwe informatie en een groter aanbod. Ook achter de schermen zijn we constant bezig om onze content snel, accuraat, compleet en duidelijk te presenteren. We werken hard en zijn niet snel tevreden en het resultaat is een website waar we trots op zijn en waarmee we steeds beter bereiken wat we willen: een activiteit voor iedere gelegenheid. Deze award is het bewijs dat ook onze bezoekers dit waarderen en daar willen we iedereen heel erg voor bedanken.

Voor elke gelegenheid een activiteit

Al jaren brengen wij via 1001activiteiten.nl de perfecte uitjes en de leukste activiteiten samen met de vraag van bezoekers die op zoek zijn naar juist die ene activiteit voor hun stoere vriendendag, gezellige familiefeest, verfrissende bedrijfsuitje, bruisende vrijgezellenfeestje of geslaagde vriendinnenweekend. Met onze website koppelen we vraag en aanbod aan ‘voor elke gelegenheid een activiteit’. Op de gebruiksvriendelijke website met duidelijke en gevarieerde zoekmogelijkheden en filters is het heel gemakkelijk om snel de perfecte activiteit te vinden.

Iedereen die op ons gestemd heeft: bedankt!

We willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Deze prijs bevestigt dat we op de goede weg zijn en geeft ons veel vertrouwen in de toekomst. Neem snel een kijkje op onze vernieuwde, nog mooiere, betere en snellere website en ga snel op zoek naar de perfecte activiteit voor jouw feestelijke gelegenheid.

 

 

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01