tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

We love the 00s Quiz - Back in time

Wat ga je doen?

Terug naar toen Jody Bernal nog hip was en Bokito een begrip was. De tijd van MSN, Steve Jobs, K-otic, Schnappi, Rollercoaster Tycoon en nog veel meer. Jawel we hebben het over de 00s, de Nillies, de Noughties, oftewel de jaren 2000 tot 2010! Vond jij dit ook zo'n geweldige tijd en zou je het graag willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met nostalgische thema's.

00s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen.

Ons Typisch 2000 spel draait om gezelligheid, hilarische momenten en het samen beleven van heel veel “Oh ja!” momenten. In teams gaat u de strijd met elkaar aan in spetterende spelonderdelen als de Zer00s News Quiz, Reclames Raden, Sound of the Zer00s en... vergeet niet op tijd te banken, of hoor de gevreesde woorden ‘Je bent de Zwakste Schakel, tot ziens!’

Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Je kunt kiezen voor het uitgebreide Typisch 2000 Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz arrangement zonder diner. Na de quiz nog zin in een feestje? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om gedurende 2 uur een '00s Afterparty bij te boeken.

Compleet 00s Themafeest tot 1.500 personen.

Kan je er geen genoeg van krijgen? Maak dan het feest compleet en laat ons jullie gehele personeelsfeest organiseren. Wij regelen de juiste locatie, 00s muziek, 00s DJ, 00s aankleding, catering en zinderende zeroes entertainment acts. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je je volledig kunt buigen over dat ene vraagstuk: ga je voor een Toppertje of toch een Breezer Ananas?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
15 tot 1.500 personen
2,5 tot 4 uur
Binnen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief aankleding
  • Inclusief quizmaster
  • Vanaf 16 jaar

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Wederom een superleuke quiz!

Is alles naar wens geweest? Ja!
Wat vonden jullie van het spel? Heel leuk en veelzijdig spel, door de verschillende soorten rondes en hoe interactief het is.
Hoe vonden jullie de presentatie van het spel? Ziet er super goed uit, het is leuk dat er veel (nostalgische ;)) filmpjes in zitten, muziekfragmenten, zwakste schakel spel.
Wat vonden jullie van de decoratie? Erg leuk en goed uitgevoerd, door alle posters, maar ook de aankleding op tafel en natuurlijk jouw Ali G pak ;)
Wat waren de reacties vanuit de groep nog? Ik heb alleen maar gehoord dat iedereen het erg leuk vond en het was ook te merken tijdens het spel dat iedereen het erg naar hun zin had. Sowieso past een quiz goed bij onze groep
Heb je eventueel feedbackpunten voor ons? Wellicht had de muziekronde vragen voor ons iets moeilijker gemogen, maar dat is ook een kwestie van smaak en samenstelling van de groep.

Door: Elke

Originele Activiteit

Het is enorm naar ons wens geweest. Fijne communicatie vooraf. Duidelijkheid en enthousiasme aan de telefoon en via de mail. Professioneel dat er van tevoren ook netjes een draaiboek toegestuurd werd.
Origineel en actief voor een quiz. Dit vond ik erg positief. De dansbattle, zang en reclames raden is van meerwaarde. Een standaard quiz is alleen met vragen en eventueel een grappig filmpje. Ook het dansje met Jody Bernal zorgde voor sfeer.
Erg enthousiast en leuk gepresenteerd. Door zelf zo enthousiast te zijn, krijg je de teams meer los.
Iedereen heeft ontzettend genoten en vonden het een originele activiteit die goed aansloot op de doelgroep.
Bedankt voor de leuke avond en nog heel veel succes in de toekomst!

Door: Anne
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01