tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

We love the 00s Quiz - Back in time

Wat ga je doen?

Terug naar toen Jody Bernal nog hip was en Bokito een begrip was. De tijd van MSN, Steve Jobs, K-otic, Schnappi, Rollercoaster Tycoon en nog veel meer. Jawel we hebben het over de 00s, de Nillies, de Noughties, oftewel de jaren 2000 tot 2010! Vond jij dit ook zo'n geweldige tijd en zou je het graag willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met nostalgische thema's.

00s Quiz Arrangement met of zonder diner tot 120 personen.

Ons Typisch 2000 spel draait om gezelligheid, hilarische momenten en het samen beleven van heel veel “Oh ja!” momenten. In teams gaat u de strijd met elkaar aan in spetterende spelonderdelen als de Zer00s News Quiz, Reclames Raden, Sound of the Zer00s en... vergeet niet op tijd te banken, of hoor de gevreesde woorden ‘Je bent de Zwakste Schakel, tot ziens!’

Geschikt voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Je kunt kiezen voor het uitgebreide Typisch 2000 Dinerspel met 3-gangen menu of het Quiz arrangement zonder diner. Na de quiz nog zin in een feestje? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om gedurende 2 uur een '00s Afterparty bij te boeken.

Compleet 00s Themafeest tot 1.500 personen.

Kan je er geen genoeg van krijgen? Maak dan het feest compleet en laat ons jullie gehele personeelsfeest organiseren. Wij regelen de juiste locatie, 00s muziek, 00s DJ, 00s aankleding, catering en zinderende zeroes entertainment acts. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je je volledig kunt buigen over dat ene vraagstuk: ga je voor een Toppertje of toch een Breezer Ananas?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon (incl. BTW)
15 tot 1.500 personen
2,5 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 4 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Onwijs genoten!

Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van de 00's avond.
Wij hebben allemaal onwijs genoten!

Door: Lyan

Blijf zo doorgaan!

We hebben ons goed vermaakt. Het spel was heel leuk, veel afwisseling en leuke onderdelen. Enthousiaste quizmaster ook! Het was ook een leuke binnenkomer met herkenbare decoratie. Prima locatie ook en het eten en drinken was allemaal goed geregeld. Iedereen was enthousiast en heeft een leuke middag/avond gehad. - Blijf zo doorgaan!

Door: Denise
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01