tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Waterskiën

Altijd al eens op ski’s met hoge snelheid het water over getrokken willen worden?

Met snelheid op de waterski, eindeloos veel waterplezier

Nederland kent een lange traditie van waterskiën. Niet verwonderlijk natuurlijk, omdat we het water altijd bij de hand hebben. Vroeger een watersport die niet voor iedereen was weggelegd, maar tegenwoordig kan jong en oud onder begeleiding van een professionele instructeur binnen een uur de basisprincipes van deze geweldige activiteit onder de knie krijgen. En eenmaal alles onder controle ben je verkocht en zou je willen dat het altijd zomer was. Bijzonder leuk om te vieren als vrijgezellenfeest voor mannen, maar ook als actief vriendenuitje geweldig om mee te maken.

Waterskiën wordt doorgaans op twee manieren beoefend. Je kan achter een snelle boot voortgetrokken worden, maar naast het speedboat varen kun je ook kiezen voor een waterskibaan, waarbij je tot 30 km p/u aan een kabel over het water wordt meegetrokken. Een erg goede manier om de fijne kneepjes te leren beheersen. In het begin zal je zeker weleens kopje onder gaan en moeten zwemmen, maar je zult er versteld van staan hoe snel je vooruitgang boekt.

Wil je ook een keertje waterskiën kun je daarvoor het beste naar een waterskicentrum gaan. Daar kunnen ze je overal in bijstaan en kun je ook terecht voor andere watersporten, zoals wakeboarden en zeilen. Over de gezellige sfeer van de verschillende watersportcentra hoef jij je geen zorgen te maken. Met een leuk terras aan het water kan er gebarbecued, gegeten en gedronken worden. Zelfs overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Filter 6 uitjes
Weergave:

Er zijn 6 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 92,- per persoon
60 tot 200 personen
Balk, Gaasterland, Slotermeer
Korte omschrijving

Bijzondere aandacht voor het arrangement de H2O meerkamp. Van alle arrangementen het meest afwisselende dagprogramma die al meteen goed van start gaat bij het verzamelen in een schitterend horecapaviljoen aan het Slotermeer.

Tonen
€ 20,50 per persoon
10 tot 120 personen
Kamperland
Korte omschrijving

Beleef deze sensationele ervaring op het Veerse Meer! De waterski-kabelbaan sleept je met een snelheid van 30 km per uur over het water, over een afstand van 820 meter per ronde. Val je in het water, dan zwem je naar de oever en probeer je het nog een keer.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

De waterski-kabelbaan sleept deelnemers over het water met een snelheid van 30 km/uur over een afstand van 780 meter per ronde. Wie in het water valt, zwemt naar de oever en probeert het gewoon nog een keer!

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
6 tot 120 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Wil je samen met je vrienden of collega’s een gezellige dag op het water doorbrengen? Dan zit je bij ons goed! Wij verzorgen volledig georganiseerde groepsuitjes op het water.

Tonen
€ 34,95 per persoon
2 tot 9 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Van wakeboarden tot aan wakefoilen, bij ons kan het allemaal! Tijdens het wakeboarden, waterskiën of wakesurfen achter onze boot ervaar je ultieme vrijheid. Het maakt niet uit of je samen met je vrienden de eerste stappen wilt zetten of dat je nieuwste tricks wilt leren.

Tonen
€ 18,- tot € 40,- per persoon
2 tot 30 personen
Harkstede
Korte omschrijving

Kom waterskiën of wakeboarden op onze 900m lange kabelbaan. Na aankomst krijg je uitleg van onze ervaren instructeurs. Na deze uitleg moet je het toch écht zelf gaan waarmaken. De haak komt eraan, jouw lijntje wordt meegenomen en dan is het zo ver. Blijf jij staan?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01