starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Waterskiën

Altijd al eens op ski’s met hoge snelheid het water over getrokken willen worden?

Met snelheid op de waterski, eindeloos veel waterplezier

Nederland kent een lange traditie van waterskiën. Niet verwonderlijk natuurlijk, omdat we het water altijd bij de hand hebben. Vroeger een watersport die niet voor iedereen was weggelegd, maar tegenwoordig kan jong en oud onder begeleiding van een professionele instructeur binnen een uur de basisprincipes van deze geweldige activiteit onder de knie krijgen. En eenmaal alles onder controle ben je verkocht en zou je willen dat het altijd zomer was. Bijzonder leuk om te vieren als vrijgezellenfeest voor mannen, maar ook als actief vriendenuitje geweldig om mee te maken.

Waterskiën wordt doorgaans op twee manieren beoefend. Je kan achter een snelle boot voortgetrokken worden, maar naast het speedboat varen kun je ook kiezen voor een waterskibaan, waarbij je tot 30 km p/u aan een kabel over het water wordt meegetrokken. Een erg goede manier om de fijne kneepjes te leren beheersen. In het begin zal je zeker weleens kopje onder gaan en moeten zwemmen, maar je zult er versteld van staan hoe snel je vooruitgang boekt.

Wil je ook een keertje waterskiën kun je daarvoor het beste naar een waterskicentrum gaan. Daar kunnen ze je overal in bijstaan en kun je ook terecht voor andere watersporten, zoals wakeboarden en zeilen. Over de gezellige sfeer van de verschillende watersportcentra hoef jij je geen zorgen te maken. Met een leuk terras aan het water kan er gebarbecued, gegeten en gedronken worden. Zelfs overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

1,5 meter

Beleef deze sensationele ervaring op het Veerse Meer! De waterski-kabelbaan sleept je met een snelheid van 30 km per uur over het water, over een afstand van 820 meter per ronde. Val je in het water, dan zwem je naar de oever en probeer je het nog een keer.

Prijs
€ 20,50 per persoon
Aantal
10 tot 120 personen
Locaties
Kamperland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Ben jij opzoek naar een actief en uniek groepsuitje? Kom je met het heel bedrijf, vrienden of een bruidegom. We maken een passend evenement naar de wensen van de groep.

Prijs
Vanaf € 29,95 per persoon
Aantal
6 tot 120 personen
Locaties
De Biesbosch, Dordrecht
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

De waterski-kabelbaan sleept deelnemers over het water met een snelheid van 30 km/uur over een afstand van 780 meter per ronde. Wie in het water valt, zwemt naar de oever en probeert het gewoon nog een keer!

Prijs
€ 24,50 per persoon
Aantal
10 tot 120 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Come ride with us! Altijd al een keer willen leren wakeboarden en/of waterskiën, dit is het moment! Met ons lesplan en speciaal uitgeruste boot (met boom) helpen wij je om jou eerste meters over het water te maken. Onze ervaren instructeurs helpen je met praktische tips en zorgen ervoor dat je met een glimlach de boot af gaat.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
2 tot 9 personen
Locaties
De Biesbosch, Dordrecht
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Bijzondere aandacht voor het arrangement de H2O meerkamp. Van alle arrangementen het meest afwisselende dagprogramma die al meteen goed van start gaat bij het verzamelen in een schitterend horecapaviljoen aan het Slotermeer.

Prijs
Vanaf € 92,00 per persoon
Aantal
60 tot 200 personen
Locaties
Balk
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01