tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer watersporten
Waterskiën

Scheer met hoge snelsheid op ski’s over het water

Met snelheid op de waterski, eindeloos veel waterplezier

Nederland kent een lange traditie van waterskiën. Niet verwonderlijk natuurlijk, omdat we het water altijd bij de hand hebben. Vroeger een watersport die niet voor iedereen was weggelegd, maar tegenwoordig kan jong en oud onder begeleiding van een professionele instructeur binnen een uur de basisprincipes van deze geweldige activiteit onder de knie krijgen. En eenmaal alles onder controle ben je verkocht en zou je willen dat het altijd zomer was. Bijzonder leuk om te vieren als vrijgezellenfeest voor mannen, maar ook als actief vriendenuitje geweldig om mee te maken.

Lees verder

Waterskiën wordt doorgaans op twee manieren beoefend. Je kan achter een snelle boot voortgetrokken worden, maar naast het speedboat varen kun je ook kiezen voor een waterskibaan, waarbij je tot 30 km p/u aan een kabel over het water wordt meegetrokken. Een erg goede manier om de fijne kneepjes te leren beheersen. In het begin zal je zeker weleens kopje onder gaan en moeten zwemmen, maar je zult er versteld van staan hoe snel je vooruitgang boekt.

Wil je ook een keertje waterskiën kun je daarvoor het beste naar een waterskicentrum gaan. Daar kunnen ze je overal in bijstaan en kun je ook terecht voor andere watersporten, zoals wakeboarden en zeilen. Over de gezellige sfeer van de verschillende watersportcentra hoef jij je geen zorgen te maken. Met een leuk terras aan het water kan er gebarbecued, gegeten en gedronken worden. Zelfs overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Weergave:
5 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?