starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Waterbal

Alle ballen verzamelen voor een bubbelend water-uitje

Loop over het water in een waterbal

Het ziet er prachtig uit en is fascinerend om te doen. Voel je zo vrij als een vogeltje of visje terwijl je ineen grote bal over het water loopt. Rustig dobberen kan ook of maak er een wedstrijdje van.

Een bijzondere ervaring, geschikt voor het organiseren van menig bedrijfsuitje, maar als activiteit ook steeds vaker uitgekozen voor een vriendenuitje. Deze activiteit kan ook heel goed gecombineerd worden met andere activiteiten in en op het water.

Laat je meedrijven in deze bubbel en geniet van het moment. Deze ervaring zal je niet snel vergeten. Deze activiteit vindt altijd onder goede begeleiding plaats. Superleuk om een keer mee te maken.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Compleet verzorgde familiedag voor € 29,50 bij Hoeve Landzicht

In het groene hart van Nederland, centraal tussen Amsterdam en Utrecht ligt Hoeve Landzicht. Een locatie met restaurant, partycentrum en vermaak voor iedereen!
Of u nu uitgebreid wilt bijpraten met een hapje en een drankje of de middag wilt aanvullen met een leuke activiteit, wij kunnen een arrangement op maat maken voor een leuke prijs.

Prijs
€ 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Plaats
Nieuwer ter Aa
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01