starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Wateractiviteiten op de Brouwersdam bij Natural High

Wat ga je doen

Op zoek naar een gezellig en actief uitje en niet bang om nat te worden? Bij Beachclub Natural High bieden wij leuke wateractiviteiten aan voor jong en oud!

Leer je balans te vinden op het SUP-board en maak een prachtige tocht langs de Brouwersdam. Je kunt ook kiezen om heerlijk de zee op te peddelen in onze kajaks en misschien wel de strijd met elkaar aan te gaan in een estafette race. Meer een teamsporter? Stap dan in één van onze rafts en vindt het juiste ritme met je team.
Voor de echte fanatieke watersporters bieden wij introductielessen kitesurfen, maar ook meerdaagse cursussen aan. Ga de uitdaging aan en voel de adrenaline….

Je kunt het programma ook aanvullen met één van onze vele sportieve maar toegankelijk strandactiviteiten. Na alle inspanning kun je weer heerlijk tot rust komen op het terras van onze Beachclub. Maak de dag compleet met één van onze lunches, buffetten of barbecues.

Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01