tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actieve indoor games
Water Tag battle

Beleef een uniek watergevecht, sportief en verkoelend

Iedere zomer heb je ze, soms vroeg in het seizoen, soms heel laat en als het een beetje meezit de hele zomer lang: snikhete dagen waarop de mussen van het dak vallen. Organiseer jij een activiteit voor je vrienden, collega’s of familie in deze warme periode? Dan zal iedereen je dankbaar zijn met de verkoeling die deze activiteit brengt: lekker fris en toch actief wordt het namelijk met een water tag battle.

Op een warme dag vindt niemand het erg om een beetje nat te worden en verrast te worden door een verfrissende waterstraal. Maar pas op: als je teveel water vangt, ben je af. Jullie strijden tegen elkaar met krachtige waterpistolen, waarmee je elkaar nat spuit. Iedereen draagt een schilt dat water vangt.

Jullie strijden in twee teams tegen elkaar. Mogelijk in grote groepen en kleine groepen. Alles kan op jullie eigen geschikte buitenlocatie plaatsvinden, het enige dat je hoeft te regelen is een kraan!

Weergave:
1 water tag battles
Tonen
€ 7,50 tot € 15,- per persoon
10 tot 100 personen
Wij komen op locatie in de provincie Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01