tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water spellen

Water spellen

Filter 11 uitjes
Weergave:

Er zijn 11 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 59,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Varen is leuk. Varen in een mooie sloep is fantastisch. De sloepengame is uniek en brengt jouw gezelschap een avontuurlijk dagje op het water. Speel deze spannende interactieve game met jouw groep vrienden of collega’s en je hebt gegarandeerd een topdag op het water.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 24 personen
Leiden
Korte omschrijving

Sloep varen op de Kagerplassen? Bedrijfsuitje sloepentocht door Leiden? Uitgerust met GPS apparatuur vaar je in 8-persoons sloepen een mooie tocht over de Kaag en/of door de gezellige binnenstad van Leiden.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
Vanaf 15 personen
De Biesbosch, Dordrecht, Drimmelen
Korte omschrijving

Navigeer met je team door de prachtige natuur van De Biesbosch en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Texel, Vlieland, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Lekker even helemaal weg. Weg van het vasteland en helemaal in de speciale eilandsfeer kan nu het spannende en uitdagende WaddenGame gespeeld worden. Stap met je gezelschap op de boot naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog en geef je over aan de strijd.

Tonen
Vanaf € 36,- per persoon
10 tot 500 personen
Maas, Rotterdam
Korte omschrijving

CODE RED CODE RED! Rotterdam is in gevaar! Een zeer besmettelijk tropisch virus is meegekomen met een cruiseschip en dreigt heel Rotterdam te besmetten. Zorg jij er met je team voor dat dit niet gebeurt? Er liggen aanwijzingen verspreid in de stad en op het water van de Maas. Werk samen met collega’s of vrienden om de juiste clues te vinden en voorkom een pandemie!

Tonen
€ 44,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Stap in een stoere sloep voor een heerlijk tochtje door de grachten en wateren van Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en laat je ondertussen uitdagen met creatieve opdrachten, knarsende breinkrakers en hilarische verhalen om zo de meeste punten te halen.

Tonen
€ 51,- per persoon
Vanaf 15 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Denk je aan Texel dan denk je al snel aan strand en zee en daar wil je zijn toch? Tijdens een veelzijdige battle met uitdagende spellen en activiteiten bij en in de zee, kan iedereen genieten en wordt de onderlinge band versterkt.

Tonen
€ 17,50 tot € 120,- per persoon
10 tot 2000 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren waar iedereen nog lang over napraat? Dan zijn onze combodeals de perfecte keuze voor jullie! Onze Combodeals bestaan uit 4 tot 10 activiteiten naar keuze tegen zeer betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit 100+ strandactiviteiten, workshops, wateractiviteiten, GPS spellen en proeverijen. Al je gasten kiezen 1, 2 of 3 activiteiten die ze leuk vinden om te doen uit jouw vooraf gemaakte selectie. Op deze manier hebben je collega’s of werknemers dus zelf invloed op hoe zij graag hun bedrijfsuitje willen vieren.

Tonen
€ 29,- per persoon
Vanaf 15 personen
De Biesbosch, Dordrecht, Drimmelen
Korte omschrijving

Dit is een knalhard spel dwars door De Biesbosch met unieke challenges en plotwendingen, waarbij de deelnemers elkaar geen moment uit het oog verliezen. Want... op elke boot zit een Mol!

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
2 tot 100 personen
Nieuwkoop
Korte omschrijving

Verken de prachtige Nieuwkoopse Plassen vanaf het water en ontdek zelf je route met behulp van GPS aan de hand van geheime codes en versleutelde gegevens die ontraadseld moeten worden. Zo wordt een boottochtje een heel bijzonder uitje.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01