tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten Provincie Zuid-Holland

Water activiteiten in de Provincie Zuid-Holland

Filter 36 uitjes
Weergave:

Er zijn 36 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor een geweldige dag op het water stap je in een zeilboot en neem je mee: je collega’s of vrienden. Verder krijg je per team een tablet en een gps mee en als je wilt ook een schipper. Zelf zeilen kan ook. Boten klaar? Laat het spel beginnen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 4 personen
Hoek Van Holland, IJmuiden, Scheveningen
Korte omschrijving

Powerboat varen vanuit Scheveningen boek je bij ons! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Ook mogelijk in combinatie met een arrangement.

Tonen
€ 19,95 per persoon
2 tot 9 personen
Dordrecht
Korte omschrijving

Suppen is een heerlijke rustgevende activiteit.

Tonen
€ 44,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Stap in een stoere sloep voor een heerlijk tochtje door de grachten en wateren van Den Haag, Amsterdam of Rotterdam en laat je ondertussen uitdagen met creatieve opdrachten, knarsende breinkrakers en hilarische verhalen om zo de meeste punten te halen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Ga aan boord van deze bijzondere sloep voor een rondvaart door Den Haag en geniet van de unieke sfeer en rijke historie van deze stad en het goede gezelschap. Met dit boottochtje wordt het 100% genieten tijdens een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellendag of teamuitje.

Tonen

Elektrische sloepen puzzeltocht in de Provincie Zuid-Holland

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 44,- per persoon
Vanaf 18 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een verkenningstocht op het water met onze Sloepengame Puzzeltocht. Een waanzinnig leuk uitje waarbij je in een elektrische sloep vrijwel geruisloos door de grachten kan varen. De puzzeltocht kan op verschillende locaties door heel Nederland. Voor de sloepen is geen vaarbewijs nodig en krijg je van te voren tekst en uitleg over de makkelijke manier van besturen.

Tonen
€ 17,50 tot € 60,- per persoon
2 tot 50 personen
Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Gaat er iemand trouwen en zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Kies dan voor uitdagende en sportieve activiteiten op het strand of in de zee. Denk aan blokarten of kitebuggyen op het strand. Of wat dacht je van raften en branding kanoën in de zee?

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
Vanaf 15 personen
De Biesbosch, Dordrecht, Drimmelen
Korte omschrijving

Navigeer met je team door de prachtige natuur van De Biesbosch en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water.

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
20 tot 200 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Leer Rotterdam op een interactieve en spectaculaire manier kennen! Houd je vast, want deze rally voert je per ribboot langs de Leuvehaven, de RDM werf, Kop van Zuid, Katendrecht en de SS Rotterdam! Wat denk je van de enorme schepen die je onderweg passeert?

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stel uw eigen stranduitje samen tijdens onze "aanbieding strandmiddag". Tijdens dit leuke middagvullende bedrijfsuitje strand heeft u de keuze uit diverse actieve en (re)creatieve strandactiviteiten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01