tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten Provincie Utrecht

Water activiteiten in de Provincie Utrecht

Filter 10 uitjes
Weergave:

Er zijn 10 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Utrecht
Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Voor een geweldige dag op het water stap je in een zeilboot en neem je mee: je collega’s of vrienden. Verder krijg je per team een tablet en een gps mee en als je wilt ook een schipper. Zelf zeilen kan ook. Boten klaar? Laat het spel beginnen.

Tonen

Elektrische sloepen puzzeltocht in de Provincie Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 44,- per persoon
Vanaf 18 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een verkenningstocht op het water met onze Sloepengame Puzzeltocht. Een waanzinnig leuk uitje waarbij je in een elektrische sloep vrijwel geruisloos door de grachten kan varen. De puzzeltocht kan op verschillende locaties door heel Nederland. Voor de sloepen is geen vaarbewijs nodig en krijg je van te voren tekst en uitleg over de makkelijke manier van besturen.

Tonen
Vanaf € 9,- per persoon
2 tot 200 personen
Kamerik
Korte omschrijving

De waterrijke polder rondom Kamerik leent zich uitstekend voor een prachtige kanotocht. Kanovaren in een stabiele driepersoons Canadese kano is een fantastische manier voor een ontspannen tochtje op het water.

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Flyboarden is spektakel voor jong (vanaf 9 jaar) en oud. Balanceren op een waterstraal. De basis lukt iedereen en je komt dus zeker uit het water.

Tonen
€ 80,- per persoon
Vanaf 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Altijd al Utrecht eens willen ontdekken op een speciale manier? Dat kan met onze bijzondere 'Tapas Sail Away' waarbij je door de grachten vaart onder het genot van heerlijke, zelfgemaakte tapasgerechten en een passend glas wijn of een koud biertje.

Tonen
Vanaf € 59,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Varen is leuk. Varen in een mooie sloep is fantastisch. De sloepengame is uniek en brengt jouw gezelschap een avontuurlijk dagje op het water. Speel deze spannende interactieve game met jouw groep vrienden of collega’s en je hebt gegarandeerd een topdag op het water.

Tonen
€ 9,- tot € 15,- per persoon
1 tot 120 persoon
Kamerik
Korte omschrijving

Corona-proof kanovaren bij Boerderij De Boerinn.

Tonen

Ervaar echt roeien! - Een heerlijke dag op het water!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 33,50 tot € 47,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Roeien in Utrecht is een originele activiteit die je samen met je collega's zo ontspannen of sportief kan maken als je zelf wilt. Het is voor iedereen geschikt en volstrekt veilig. Na het roeien geniet je samen na van een welverdiende borrel op ons zonnige dakterras.

Tonen
€ 20,- per persoon
4 tot 40 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Ontdek Utrecht vanaf het water! Suppen betekent ontspanning, maar ook inspanning. De grachten, de singel en de Kromme Rijn zijn een ideale omgeving voor een mooie tocht over het water. Ondertussen kom je tal van bezienswaardigheden, musea, cafés en restaurants tegen. Hierdoor is een dagje suppen zeer geschikt als groepsuitje, schoolreisje en vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
6 tot 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Lekker relaxed en heel gezellig! Je geniet van het lekkere weer en peddelt jezelf lekker over het water. Suppen is een watersport. Je bent dan ook lekker actief bezig, maar je raakt niet buiten adem.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01