tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten Provincie Noord-Holland

Water activiteiten in de Provincie Noord-Holland

Filter 53 uitjes
Weergave:

Er zijn 53 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Holland
Tonen
€ 51,- per persoon
Vanaf 15 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Denk je aan Texel dan denk je al snel aan strand en zee en daar wil je zijn toch? Tijdens een veelzijdige battle met uitdagende spellen en activiteiten bij en in de zee, kan iedereen genieten en wordt de onderlinge band versterkt.

Tonen

Uniek bedrijfsuitje op het water met Naupar vanaf 25 personen

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 35,- per persoon
25 tot 160 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Erop uit met uw collega’s? Huur een zeilschip bij NAUPAR! Deze authentieke schepen bieden u een groot dek en een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten, voor als er ook wordt overnacht. Kortom: de ideale plek voor een welverdiend bedrijfsuitje! Wij bieden u vele opties; barbecueën bij zonsondergang, de vrijdagmiddagborrel midden op het water of een heel weekend actief zeilen!

Tonen
Vanaf € 300,- per boot
2 tot 60 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Maak een heerlijke tocht over de Amsterdamse grachten op één van de stijlvolle boten. Bekijk Amsterdam vanaf het water, terwijl je geniet van goed gezelschap en versnaperingen. De vloot bestaat uit zowel salonboten als sloepen. Alle boten beschikken over een toilet en overkapping indien het weer niet mee zit. 

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Behendig en snel over de golven laveren met indrukwekkende catamaran zeilboten is een heerlijke activiteit tijdens een dagje wadden met jouw bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.

Tonen
€ 69,- tot € 139,- per persoon
20 tot 45 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Organiseer geheel Corona Proof je eigen VIP muzikaal zeilen event op één van de mooiste zeilschepen van Nederland! Al varend over de wateren in en rond Noord-Holland en Flevoland kun je op unieke wijze met je vrienden op legale wijze met je eigen intieme gezelschap vieren.

Tonen
€ 30,- per persoon
4 tot 9 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Heb jij het ook wel eens gezien? Die mensen die op het water lijken te staan? Bij suppen sta je eigenlijk op een surfplank in het water en beweeg je jezelf voort met een peddel. Suppen wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want het is heel leuk om te doen!

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Texel, Vlieland, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Lekker even helemaal weg. Weg van het vasteland en helemaal in de speciale eilandsfeer kan nu het spannende en uitdagende WaddenGame gespeeld worden. Stap met je gezelschap op de boot naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog en geef je over aan de strijd.

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een boot huren en de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken met vrienden of familie, in uw eigen tempo en uw eigen route. Op onze elektrische sloepen passen 7 personen en er is geen vaarbewijs nodig, na onze duidelijke uitleg vaart u de grachten op als een volwaardig kapitein.

Tonen
€ 99,- per persoon
Vanaf 15 personen
Terschelling, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Maak je vrijgezellenfeest op Terschelling compleet met leuke activiteiten op het strand en/of in de bossen van Terschelling.

Tonen
Vanaf € 69,- per persoon
Vanaf 15 personen
Uitgeest
Korte omschrijving

The battle is een heuse zeilwedstrijd op het alkmaarder en uitgeestermeer. Na een uitgebreide instructie van de zeilinstructeur vind er een heuse wedstrijd plaats. Uiteraard vind er na de race een prijsuitreiking plaats met een fles champagne voor het winnende team. 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01