tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten Provincie Noord-Brabant

Water activiteiten in de Provincie Noord-Brabant

Filter 20 uitjes
Weergave:

Er zijn 20 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
€ 20,- tot € 40,- per persoon
3 tot 18 personen
Breda
Korte omschrijving

Suppen, ook wel stand up paddle boarden genoemd, is een razend populaire sport op het water. Je beweegt jezelf staand voort op een supboard, met behulp van een lange peddel. Het is gezond, leuk en je ziet nog eens wat van de omgeving tijdens deze unieke work-out.

Tonen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Best
Korte omschrijving

Voor wie lichamelijke ontspanning serieus neemt kan zijn energie meer dan voldoende kwijt in een Dagje sportief in Best. Leuk voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
Vanaf 15 personen
De Biesbosch, Dordrecht, Drimmelen
Korte omschrijving

Navigeer met je team door de prachtige natuur van De Biesbosch en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils: een prachtige locatie met een spannende en gezellige groepservaring op het water.

Tonen
€ 34,95 per persoon
2 tot 9 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Van wakeboarden tot aan wakefoilen, bij ons kan het allemaal! Tijdens het wakeboarden, waterskiën of wakesurfen achter onze boot ervaar je ultieme vrijheid. Het maakt niet uit of je samen met je vrienden de eerste stappen wilt zetten of dat je nieuwste tricks wilt leren.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
10 tot 120 personen
De Biesbosch, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Wil je er even helemaal uit? Kies dan voor ons arrangement "Lach je stuk in boot en tuk" vanuit Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een perfect arrangement als je van afwisselend en actief houdt.

Tonen
Vanaf € 18,- per persoon
Vanaf 1 persoon
Valkenswaard
Korte omschrijving

Genieten van een leuke kanotocht over de Dommel. Tijdens een ontspannen kanotocht door natuurgebied de Malpie kun je genieten van de mooie omgeving en de rust. Houd er rekening mee dat je een kanotocht vooraf moet reserveren. Op dit moment zijn alleen kanotochten vanaf Borkel en Schaft mogelijk. De vaartijd is dan gemiddeld 2 uur.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
6 tot 120 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Wil je samen met je vrienden of collega’s een gezellige dag op het water doorbrengen? Dan zit je bij ons goed! Wij verzorgen volledig georganiseerde groepsuitjes op het water.

Tonen
€ 19,95 per persoon
2 tot 9 personen
De Biesbosch, Dordrecht
Korte omschrijving

Met een SUP (stand up paddle board) verken jij het water op een sportieve en avontuurlijke manier!

Tonen
Vanaf € 23,90 per persoon
5 tot 15 personen
De Biesbosch
Korte omschrijving

Verken de Biesbosch al varend door de prachtige natuur op een historische rietaak. De combinatie van varen, natuur, bijzondere boot en goed gezelschap maken dit uitje op het water tot een unieke ervaring tijdens een familie- bedrijfs- of vriendenuitje of een zakelijke bijeenkomst.

Tonen
€ 65,- tot € 85,- per persoon
6 tot 8 personen
De Biesbosch, Drimmelen
Korte omschrijving

Ervaar in alle rust, vanaf het water, de mooie natuur van het natuurpark de Biesbosch. Al dan niet gecombineerd met een bezoek aan een van de mooie vestingstadjes, zoals Willemstad, Heusden of Woudrichem. Je vertrekt vanaf de schitterend Jachthaven Biesbosch te Drimmelen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01