tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Water activiteiten

Water activiteiten

Filter 122 uitjes
Weergave:

Er zijn 122 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
2 tot 50 personen
De Biesbosch, Geertruidenberg, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Een origineel en leuk uitje in Brabant. Dat is ons Floating Dinner arrangement! Je wordt om 17:45 uur verwacht bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Vanuit hier vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park de Biesbosch toe. S ’avonds varen en onderweg genieten van een overheerlijk diner op het water, dat is de bedoeling.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
6 tot 120 personen
De Biesbosch, Drimmelen, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Een uitdagende tocht met elektrisch aangedreven sloepen staat op het programma als één van onze outdoor evenementen, waarbij jullie meedoen aan onze GPS Biesbosch Sloepenchallenge. Met als vertrekpunt vanuit Drimmelen of Raamsdonksveer, trekken we er op uit met een elektrische fluisterboot richting de Aakvlaai, waar GPS punten zijn uitgezet.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Op een schitterende locatie in Amsterdam-Oost kunnen we verschillende soort Outdoor & Watersport activiteiten verzorgen. Op het Nieuwe Diep bieden wij o.a het volgende aan: Suppen, Kajakken, Canadeese kano varen, Vlotbouwen.

Tonen

Diverse activiteiten bij de Theetuin te Ridderkerk - van bowlen tot aan waterfietsen

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 5,50 per persoon
2 tot 250 personen
Ridderkerk
Korte omschrijving

Onze theetuin maakt diverse activiteiten mogelijk en is een begrip in de regio Rotterdam en Dordrecht. We organiseren de leukste uitjes. Lekkere diners met of zonder achtergrondmuziek, in combinatie met andere activiteiten. Denk daarbij aan bowlen, varen met fluisterboten, kanoën of waterfietsen.

Tonen
€ 800,- per groep
6 tot 10 personen
Maasbommel
Korte omschrijving

Wat een heerlijke ontspannen dag gaat u (er)varen met het 15 meter lange superluxe sportjacht `t Seepaert.

Tonen
€ 34,95 per persoon
8 tot 20 personen
Castricum
Korte omschrijving

Met een groep op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Dan is brandingraften iets voor jullie! Samen met jouw team probeer je de Noordzee golven te trotseren. Zodra iedereen een wetsuit aan heeft, zullen de instructeurs uitleggen hoe we te werk gaan bij het brandingraften. Welk team houdt het hoofd boven water? Teamwork is essentieel, zonder teamwork zul je de raft niet door de branding heen krijgen!

Tonen
€ 49,50 per persoon
4 tot 12 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Ervaar de Waddenzee eens op een hele andere manier tijdens een dagje Texel. In volle vaart over de golven in een Powerboat, dat geeft een kick van jewelste.

Tonen
Vanaf € 70,85 per persoon
Vanaf 12 personen
Valburg
Korte omschrijving

Bij ons ontdek jij allerlei speciale voertuigen!De voertuigen kunnen offroad, op het water, of zelfs allebei!

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Flyboarden is spektakel voor jong (vanaf 9 jaar) en oud. Balanceren op een waterstraal. De basis lukt iedereen en je komt dus zeker uit het water.

Tonen
Vanaf € 59,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Varen is leuk. Varen in een mooie sloep is fantastisch. De sloepengame is uniek en brengt jouw gezelschap een avontuurlijk dagje op het water. Speel deze spannende interactieve game met jouw groep vrienden of collega’s en je hebt gegarandeerd een topdag op het water.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01