Zoek een activiteit

€ 15,00 per kind
Vanaf 4 kinderen
Het vetste kinderfeestje ooit geven. wie wil dit nou niet?! Wij organiseren zulke kinderfeesten. Sportieve en supergave. Kinderfeesten waarbij je een helm op moet. Zie je het al voor je? Jij en je vrienden. Cool cross-shirt aan, stoere e-bike onder je kont. En je uitleven op een ubervet circuit onder begeleiding van profs.
€ 47,80 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een bijzondere dag kies je voor de kever tour bij Flexevents. Een route met leuke vragen door de mooie omgeving , zorgt voor het ultieme uitje. Het teamwork dat nodig is om de Kever tour te voltooien maakt de tocht extra bijzonder. De antwoorden van de vragen zeggen welke route je rijdt. Het leuke hieraan is dat je elkaar onderweg tegen komt. De Volkswagen Kever is een van de meest opvallendste auto’s ooit.
€ 37,00 per persoon
Vanaf 4 personen
Een keer écht iets gaafs doen met je vriendengroep, ondernemersclub, sportteam of collega’s? Trek ze uit de dagelijkse sleur en ervaar de nieuwe sport waarmee je zelfs de grootste opscheppers een poepie laat ruiken! Leef jezelf grandioos uit in de natuur en ga op in actie die je niet voor mogelijk houdt.
€ 52,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor een onvergetelijke dag kies je voor buggy rijden bij Flexevents. Met zijn tweeën in een buggy rijden onder professionele begeleiding zorgt voor een avontuurlijk uitje. Je rijdt 90% van de tijd off-road door de modder in de bossen wat zorgt voor de ultieme kick. Spanning, actie, sensatie en een dosis lef zijn de ingrediënten voor het rijden in een buggy.
€ 52,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een spectaculair uitje kies je voor jeep rijden. Rijden in één van de sterkste terreinwagens ooit, zorgt voor een avontuurlijke dag. Met behulp van een route ga je zelfstandig vele land- en zandwegen ontdekken en genieten van de prachtige omgeving. Samenwerking, concentratie en beheersing staan bij deze activiteit centraal.  

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner