starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Walktogether - Strijd op afstand met én tegen elkaar

Wat ga je doen

Werk je al weken of maanden thuis vanuit je zolderkamertje en wil je graag weer naar buiten? Mis jij het contact met je collega’s ook zo erg? Dan hebben wij een uitje dat perfecte uitje voor jou, Walktogether! Het ultieme interactieve spel van deze coronatijd. In dit spel worden jij en je collega’s verdeelt in teams en zullen tegen elkaar spelen. Maar fysiek zitten jullie natuurlijk veilig op afstand en allemaal thuis, want de maatregel blijft: werk zoveel mogelijk thuis.

In Walktogether is het doel om punten te scoren doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten en het beantwoorden van vragen. Maar wat maakt dit spel nu zo bijzonder? Je speelt het niet vanuit je luie stoel achter je bureau! Nee om een opdrachten te kunnen doen dien je buiten te gaan wandelen. Deze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het juiste aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet dan ontvang jij met je team een batch. Met deze batch kun jij een van de vele opdrachten openen! Overleg met je teamgenoten welke opdracht een ieder gaat uitvoeren. Doordat je moet blijven wandelen om opdrachten te kunnen openen blijft iedere deelnemer actief. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, video vragen, foto opdrachten en ludieke raadsels met allemaal verschillende thema’s.

Het team dat de meeste punten scoort is aan het einde te zien op het leaderboard. Dus kom achter je bureau vandaan, sta op uit je luie stoel en roep je collega’s bij elkaar voor dit interactieve teambuildingsspel. Maak je spel nog leuker met: - een op maat gemaakt spel, kies je eigen thema met vragen en opdrachten over het bedrijf - speel 1,5 á 2 uur of verdeel het over meerdere dagen zodat je collega’s elke dag in de week even naar buiten moeten om te spelen. Of kies ervoor om dit uit te spreiden over een hele maand. Denk aan een adventskalender in december. - speel het spel met je eigen afdeling vanaf 8 personen of je hele bedrijf tot wel 1000 medewerkers.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01