starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

"Walking Dinner" met gids in Urk

Wat ga je doen

Jullie gaan in Urk genieten van een Walking Dinner wat zal bestaan uit een bijzondere culinaire stadswandeling, waarbij jullie onderweg in verschillende restaurants gaan smullen van een smakelijk 3-gangendiner. Onder enthousiaste begeleiding van een ervaren gids zullen jullie van restaurant naar restaurant wandelen om daar te genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht.

Tijdens deze wandeling zullen jullie meer te weten komen over de bezienswaardigheden die de stad van jullie keuze rijk is en ook leuke anekdotes en verhalen over de stad zullen hierbij niet ontbreken. Dit leuke en verrassende uitje zal het zeker goed doen tijdens een groepsuitje maar zal het ook een succes zijn tijdens een bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgzellenfeestje.

Combineer een Walking dinner met een andere leuke activiteit en maak er een complete dag van.

Voorbeeld programma:

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 19:45 Rondleiding
  • 19:45 - 20:45 Hoofdgerecht
  • 20:45 - 21:30 Rondleiding
  • 21:30 - 22.00 Nagerecht

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01