starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

"Walking Dinner" met gids in Enschede, Deventer, Hengelo of Zwolle

Wat ga je doen

In de provincie Overijssel kiezen jullie een stad voor een Walking Dinner waarna jullie een heerlijke culinaire en culturele avond tegemoet gaan. Tijdens deze smakelijke wandeling worden jullie begeleid door een ervaren stadsgids. Van restaurant naar restaurant zullen jullie door verhalen en anekdotes geinformeerd worden over de stad Enschede, Deventer, Hengelo of Zwolle.

Uiteraard zullen de bezienswaardigheden van de stad van jullie keuze ook niet ontbreken. Onderweg zullen jullie kunnen genieten van een 3-gangen diner wat zal geserveerd zal worden in 3 verschillende restaurants. Kortom een smaakvol uitje! Dit unieke diner is succesvol tijdens een bedrijfsuitje maar zal het ook zeker goed doen tijdens een vrijgezellenfeestje, groepsuitje of afdelingsuitje.

Combineer een Walking dinner met een andere leuke activiteit en maak er een complete dag van in Enschede, Deventer, Hengelo of Zwolle.

Voorbeeld Arrangement:

  • 18:00 - 19:00 Voorgerecht
  • 19:00 - 20:00 Rondleiding
  • 20:00 - 21:00 Hoofdgerecht
  • 21:00 - 22:00 Rondleiding
  • 22:00 - 22:30 Nagerecht

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01