starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

"Walking Dinner" in een stad in Gelderland

Wat ga je doen

Jullie gaan in één van de 5 steden die de provincie Gelderland rijk is genieten van een Walking Dinner, wat zal bestaan uit een bijzondere stadswandeling, waarbij jullie onderweg een overheerlijk 3-gangen diner geserveerd krijgen in verschillende restaurants.

Een ervaren gids zal jullie met veel enthousiasme te voet begeleiden naar de restaurants, waar jullie kunnen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens deze culinaire wandeling zullen jullie van alles te weten komen over Gelderland en ook de bezienswaardigheden van de stad waar jullie zijn zullen aangehaald worden. Dit smaakvolle en ook actieve uitje zal het goed doen tijdens een familiedagje, maar is ook zeker leuk als vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Combineer een Walking dinner met een andere leuke activiteit en maak er een complete dag van in Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nijmegen of Zutphen.

Voorbeeld Arrangement:

  • 18:00 - 19:00 Voorgerecht
  • 19:00 - 20:00 Rondleiding
  • 20:00 - 21:00 Hoofdgerecht
  • 21:00 - 22:00 Rondleiding
  • 22:00 - 22:30 Nagerecht

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke stad je voorkeur heeft.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01