starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

"Walking Dinner" in een stad in Brabant

Wat ga je doen

Tijdens een Walking Dinner in een stad in de provincie Noord-Brabant beleven jullie een onvergetelijke culinaire avond in verschillende toprestaurants in combinatie met een actieve en ontspannen wandeling.

Een gezellige en vooral ervaren stadsgids neemt jullie mee en laat zien wat de stad van jullie keuze allemaal te bieden heeft. Leuke verhalen en anekdotes over Noord-Brabant zullen hierbij zeker niet ontbreken en onderweg zal er gestopt worden voor een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Kortom een heerlijke combinatie.

Dit stadsuitje is een succes tijdens een afdelingsuitje maar zal het ook zeker goed doen tijdens een familiedagje, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Combineer een Walking dinner met een andere leuke activiteit en maak er een complete dag van in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond of Tilburg

Voorbeeld Arrangement:

  • 18:00 - 19:00 Voorgerecht
  • 19:00 - 20:00 Rondleiding
  • 20:00 - 21:00 Hoofdgerecht
  • 21:00 - 22:00 Rondleiding
  • 22:00 - 22:30 Nagerecht

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke stad je voorkeur heeft.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01