tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer watersporten
Wakeboarden

Sta met beide benen op je wakeboard en laat je over het water voorttrekken

Bij wakeboarden sta je op een surfboard waarbij je voortgetrokken wordt door het water aan een lijn achter een boot of via een kabelbaan. De golf die de boot veroorzaakt, heet een hekgolf of wake en met behulp van die golf kun je tricks (kunstjes doen). Als je door een kabelbaan wordt getrokken, zijn er andere technieken of maak je gebruik van obstakels in het water. Een geweldige uitdagende wateractiviteit voor een uitje met vrienden, familie of met het bedrijf.

Lees verder

Je krijgt duidelijke instructies vooraf en er wordt gekeken naar je ervaring en behendigheid zodat er rekening kan worden gehouden met je niveau. Zo wordt dit een leuke ervaring voor iedereen die van water en actie houdt.

Wakeboarden kan op heel veel plaatsen in Nederland. Er zijn veel watersportscholen waar je aan de kabel kunt hangen of kies voor een groot meer om wakeboarden achter een boot te ervaren.

Weergave:
2 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01