starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Waanzinnig veel plezier met de Virtual Reality dinergame

Wat ga je doen

Combineer lekker eten met avonturen in de mooiste virtual reality werelden. Ga tussen de gangen door de uitdaging aan en speel de games om punten te verdienen.

Met elkaar aan tafel voor een heerlijk diner is een goed uitgangspunt voor een activiteit met je vrienden of collega’s. Voor de gezelligheid en de teambuilding is deze extra dimensie helemaal leuk. In team spelen jullie tussen de gangen door spannende VR-games. Geef elkaar aanwijzingen en ga helemaal op in de mooiste, ongekende virtuele werkelijkheden.

Boek dit waanzinnige VR-dinergame uitje in een stad naar keuze. Geef aan met hoeveel personen je bent en welk thema je kiest (VR moordspel, VR game La Casa de Papel of VR game National Treasure) en de rest wordt voor je geregeld.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01