tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Dieren op hout schilderen in Rijswijk

Omschrijving

Het leukste vriendinnen uitje in Rjswijk! Je favoriete dier schilderen op een mooi stuk (steiger)hout. Jullie worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een schort om aan te trekken. Deze zijn mouwloos dus zorg dat je iets aan hebt wat tegen een vlekje kan. Het hout ligt voor je klaar en uiteraard ook de diverse mallen en voorbeelden waar jullie uit kunnen kiezen. Je wordt begeleid door een enthousiaste dame met jarenlange schilder- en workshopervaring. Zij helpt je met de eerste opzet van je werk en hoe je dit verder uitwerkt met acrylverf. Je kan een bestaand voorbeeld namaken of je eigen fantasie laten spreken door andere kleuren te gebruiken of andere verftechnieken. Aan het einde van deze gezellige dag gaat iedereen met een mooi kunstwerk naar huis. Een mooie houten decoratie voor in ieder interieur.

Wil je een leuke, creatieve middag, of heb je wat te vieren? Dan ben je aan het juiste adres. Kom dus met je collega's, vriendinnen, zussen of moeder en leer alles over het schilderen van dieren op een mooi stuk hout. 

Het atelier is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Parkeren is gratis. Koffie, thee en koekjes zijn tijdens deze workshop inbegrepen, dus iedereen gaat een gezellige en creatieve middag tegemoet. Eventueel is deze workshop ook uit te breiden met een lunch (€ 9,50 euro per persoon) of met het feestelijke partypakket, bestaande uit nootjes/chips en een lekker wijntje. (€ 5,00 euro per persoon).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,95 per persoon (incl. BTW)
4 tot 16 personen
3 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 9,7 uit 2 beoordelingen

9,0 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Heel gezellig en lekker ontspannen en creatief

Super leuke begeleiding en ruimte om met onze creativiteit los te gaan. Bedankt corina. Succes met je leuke plek en je creativiteit!

Door: Linda

Wat een gezelligheid !!!

In één woord , SUPER
Wat een leuke ervaring om je creativiteit op het doek te zien verschijnen. Een aanrader voor een leuke dag uit !

Door: Monique
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01