starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Vrijgezellenfeesten op 1,5 meter

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 463 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 463

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ge-wel-dig leuk, gezellig en creatief, ook al ben je dat zelf niet!

Dit doen met familieleden die niet snel creatief bezig zijn zou een uitdaging zijn dacht ik...toch heeft iedereen geweldig mooie dingen gemaakt en hebben we het zo leuk gehad! Door de begeleiding van Astrid zat snel al iedereen te verven, loop je vast dan helpt ze je weer op weg, verder hebben we gezellig gelachen en meegezongen met de radio, een dag om nooit te vergeten!
De tuin van mijn moeder heeft prachtige kleurrijke decoraties en iedere keer als ze ernaar kijkt dat denkt ze weer aan deze gezellige dag.
Astrid bedankt, echt een aanrader!

dinsdag, 19 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtig resultaat

Niet echt moeilijk, prachtig resultaat! ]

zondag, 17 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie producten

Mooie producten en snelle levereing

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Mooi pakket , duidelijke instructie en mooi resultaat

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed alternatief

Omdat een workshop bezoeken nu niet kan is dit een goed alternatief om thuis creatief bezig te zijn.

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Overall fijn gemozaiekt

Prima product, ik had alleen 'echte steentjes' verwacht i.p.v. de kunststoffen steentjes. Wel weer fijn om mee te beginnen, dus overall fijn gemozaiekt!

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Leuke workshops gedaan.

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer fijne tang

Zeer fijne tang werkt gemakkelijk en fijn blij dat ik hem nu heb

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pakket ziet er super uit

Pakket ziet er super uit. Moet nog gaan beginnen. Ben benieuwd. Eerste keer mozaïeken.

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit

Geweldig materiaal, snelle levering. Leuke activiteit.

zaterdag, 9 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi materiaal

Mooi materiaal waar je heel goed kan mozaïeken.

zondag, 3 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken, met elke Keer weer een verrassend resultaat!

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Leuke workshop om te doen met een kleine groep.

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Ik heb nu al 2 x een workshop ‘een tas maken’ gedaan en echt met hele gave unieke tassen naar huis gegaan. Echt een aanrader en ik ga zeker nog een keer terug!

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm genoten

Enorm genoten met een leuk gezelschap van 9 dames. Er is geschilderd,tas gepimpt en vogelhuisje bewerkt! Alles was prima verzorgd,leuke locatie en uitstekende gastvrouw/docent. Mooie creatieve creaties gemaakt,voor ons boven verwachting! Zeker voor herhaling vatbaar,een echte aanrader!

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Aanrader!

maandag, 20 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voortreffelijk!

Voortreffelijk!

zaterdag, 18 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatief!

Wat goed bedacht! Het spel zit erg goed in elkaar en wat leuk dat je het op deze manier kunt spelen! We hebben erg veel kunnen lachen om de presentator !!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gelachen!

Wat was dit leuk! Het is anders dan anders omdat je niet in een kroeg zit maar wat weten jullie dat gevoel goed over te brengen. Het was een gezellige sfeer en ook de quizrondes waren erg leuk!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

G e w e l d i g

Mijn man werd 70. Deze workshop was een verrassing voor hem, hij vond het prachtig en leuk en gezellig.

dinsdag, 14 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kado was een groot succes

Met Pasen twee mozaïek spiegels kado gedaan aan onze kleindochters van 5 en 7. Het kado was een groot succes.

zondag, 12 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima service

Prima service

zaterdag, 11 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gekkigheid

Wat heb ik gelachen bij dit uitje. Je moet je voorstellen dat je een bingo speelt maar dan op een 'foute' manier. De begeleiders zijn hilarisch en het is echt een toevoeging om deze bingoshow te spelen ipv een andere. Het is van te voren allemaal perfect geregeld, en tijdens het spel loopt ook alles soepen. Zeker een aanrader om met een groep vrienden te doen, maar als team kan het ook heel goed werken..want je ziet elkaar ook eens op een andere manier.

vrijdag, 10 april 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01