starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 1.288 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1288

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke workshop met enthousiaste begeleiding

We werden hartelijk ontvangen door Anja voor een leuke workshop houtbranden. Anja nam de tijd om ons alles uit te leggen en haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers hebben we met behulp van Anja's goede tips een mooie borrelplank gemaakt. Een rustgevende en gezellige bezigheid die ik anderen aanraad!

donderdag, 22 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg genoten van deze gezellige creatieve workshop.

Weer eens heel wat anders, we hebben erg genoten. Een gezellige workshop die leuk is georganiseerd. Ik zou deze workshop aan iedereen aanraden. Super.

donderdag, 22 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Magisch om mee te maken

De spanning in een verlaten industriegebied grijpt je. Elke beweging valt op. Veel gelachen om de acties van mijn teamgenoten. Aanrader.

donderdag, 22 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om met goeie trucs de Bob Boss stijl te leren

Wij hebben met 10 personen deze cursus bij ons op kantoor gedaan. Studio Redzji neemt alle benodigdheden mee. alles werd zo opgesteld dat we zelfs met 1,5 meter afstand toch een leuke team activiteit konden doen! Bedankt voor de gezellige middag!

donderdag, 22 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijke verjaardag

Een verrassing door mijn ouders om dit voor mijn 17de verjaardag te spelen. Onvergetelijk. Het team van Undercover bedankt. In deze tijd op deze manier er mee omgaan. Ik voelde me veilig, mijn team voelde zich veilig. Ontzettend bedankt.

dinsdag, 20 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snelle levering, mooi product!

Snelle levering, mooi product!

zondag, 18 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Levensecht en daardoor super spannend!

Prima alternatief voor een escape-room. Puzzelen met een extra dimensie.

zaterdag, 17 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top avond gehad met ons gezin!

Leuk uitdagend spel, zit goed in elkaar, wij zullen deze zeker aanraden

donderdag, 15 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Omdat we geen dansavond mochten houden op onze bruiloft heb ik voor een pubquiz gekozen. Het was superleuk en ik heb alleen maar positieve reacties gekregen! Gezellig, sfeervol en grappig. Leuke vent ook die Chris! En na afloop een heel tof kado gehad met een persoonlijk kaartje. Heel tof!

woensdag, 14 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig! Helemaal locaaaa!

Superleuke middag (in coronatijd) gehad bij Choco Loca, ondanks dat het programma iets aangepast was (niet buiten, alles binnen) hebben we het heel leuk gehad! Zeker een aanrader en leuk om uit je comfortzone te komen :)

dinsdag, 13 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer welkome, superleuke, gezellige en creatieve workshop

In augustus, als babyshower, verrast met een houtbrand workshop bij Brandmerkerij Noordeloos. Vanuit Katwijk reisden we af naar het mooie dorpje Noordeloos. Het was een erg warme dag, maar hier was heel goed op ingespeeld, waardoor er voldoende koelte was. Na een korte uitleg, meteen aan de slag met een boomstamschijf voor op de babykamer. Toen die klaar was, nog een sleutelhanger (in het geheim) gemaakt met de toekomstige naam van ons kind. Nadat onze zoon geboren was, heb ik dit de Brandmerkerij laten weten met een foto van de sleutelhanger met naam. Meteen kreeg ik felicitaties van de Brandmerkerij en de volgende dag lag er een hele mooie, houten naamslinger op de deurmat. Hoe leuk en attent is dat! Wauw! Wat een lieve begeleiding en leuke workshop middag! Wij komen hier graag nog een paar keer terug, echt een aanrader!

dinsdag, 13 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed doordacht en afwisselend coronaproof spel

Voor het bedrijfsuitje van onze organisatie zijn we op zoek gegaan naar weer eens iets heel anders. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Lost in Music.
Het is een hele geslaagde avond geworden waaraan iedereen op zijn eigen manier heeft kunnen deelnemen. Het is zo leuk om met collega’s een spel te spelen waarin ongekende capaciteiten of een specifieke muzieksmaak naar boven komen. Een bijzondere manier om je collega’s weer eens van een hele andere kant te leren kennen.
Hoewel het een spel is, werd het een echte wedstrijd tussen twee teams. Door het finalespel was er uiteindelijk toch een onverwachte winnaar.

Het spel is goed doordacht en zeer afwisselend. De organisatie heeft alles goed voorbereid, uitgelegd en begeleid én alles is helemaal Corona-proof verlopen!

dinsdag, 13 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig een dagje uit en ook nog iets leuks mee naar huis

Was gezellig, warm welkom, goede begeleiding en een mooi resultaat

maandag, 12 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, inspirerende workshop in ontspannen sfeer.

Gezellige ruimte, hele vriendelijke en behulpzame begeleiding, ontspannen sfeer, goed verzorgd, ruime keuze aan materialen... kortom een geslaagde workshop gehad. Anja bedankt voor je inspiratie!

zondag, 11 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super blij de deur uit met mijn eigen gemaakte TAS

Goede begeleiding.Fijne sfeer. Kwaliteit. Gewoon een TOPPERTJE

zondag, 11 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke nieuwe hobby!

Leuke nieuwe hobby!

zondag, 11 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Al stippend vloog de middag voorbij - Aanrader voor iedereen die creatief wil ontspannen

Anja geeft je goede raad, wat lekkers te eten/drinken en zorgt daarmee voor een ontspannen en gezellige workshop.
Het was voor mij een verrassing, maar heb genoten van een paar uurtjes heerlijk creatief bezig zijn!
Absoluut een aanrader!

zaterdag, 10 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader van 2020

In deze tijd is het echt lastig om iets unieks en leuks te vinden. Zo blij met deze activiteit. Echte aanrader.

donderdag, 8 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtige casinoavond op onze eigen locatie.

Prachtige casinoavond georganiseerd voor de verjaardag van mijn vrouw. Ik kreeg binnen een dag een offerte, en werd 3 dagen later even gebeld of ik de offerte had binnengekregen en of ik nog vragen had. Alle vragen werden compleet beantwoord, en ik kreeg zelfs een gratis decorstuk erbij! Fijne service, dank jullie wel mannen!

dinsdag, 6 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een uniek en super spannende activiteit. Ontzettend veel plezier gehad.

dinsdag, 6 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel keus!

Voor een mooie prijs lekker knutselen. Alles wat je nodig hebt zit erbij. En veel keus.

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snelle service

Snelle service en goede kwaliteit en uitleg

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg spannend. Jammer van het weer.

We hebben een leuke ervaring gehad. Het was spannend. Alleen jammer van het weer. We waren een paraplu vergeten en de organisatie had niet aan ons doorgegeven dat dit handig was. Dus doorweekt omdat je regelmatig buiten bent.

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

In deze tijd met de nieuwe maatregelen hebben we, afgelopen weekend, ervaren hoe je alsnog coronaproof een activiteit met ons gezin hebben kunnen ervaren. Super spannend waarbij we zelfs 's avonds aan de eettafel nog verhalen en situaties deelde. Onverwacht om in deze tijd mee te maken. Complimenten aan het team.

maandag, 5 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wajow, dit was chill

We waren op zoek naar een speciaal iets voor my boy Wessel, we konden het een verrassing houden tot net voordat onze 'missie' begon. Enorm chill bedrijf. We hebben gelachen man. Thanks.

zondag, 4 oktober 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01