starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.132 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1132

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De pubquiz was geweldig en goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke prijsuitreikingen en veel interactie!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is een unieke, leuke, leerzame en bijzonder mooie ervaring voor een groep vrienden en/of collega's.

Op deze prachtige locatie met Pieter, Rob of Marit de bordercollies Holly, Brick, Scott, Chief, Abby of Quinn heb je gegarandeerd een leerzame en gezellige middag! Ik kan het iedereen aanraden!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam, vertederend, actief, in de natuur, en echt heel leuk!

Vanaf de ontvangst tot aan het vertrek was het een geweldige belevenis. De 'coaches' gaven heldere uitleg en een fijne hartelijke begeleiding. De locatie is prachtig, het werken met de schapen leerzaam (vooral om de groepsdynamiek en het individuele gedrag binnen ons team te zien). En dat alles in een prachtige omgeving!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag

We hebben een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag ervaren met ons kantoor in Apeldoorn. Er is veel gelachen, alles zit goed in elkaar, het spel heeft ons bijna tot waanzin gedreven. Geweldig! We hebben echt genoten.

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze workshop geeft je in ongedwongen sfeer verrassend veel inzichten voor je team!

Pieter en zijn maatje zijn zeer enthousiaste en professionele workshopleiders. Vanuit een nuchtere blik, geven ze je team de nodige inzichten mee. Geweldig om een middag met je team in de natuur te zijn, gezelligheid te hebben en er ook nog iets van op te steken. Dit is zeker een aanrader!

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om een stadstocht te doen!!

We hebben het heel erg leuk gehad bij deze Levend Ganzenbord :-)
Het spel werd begeleidt op afstand via WhatsApp, wat een hele fijne manier was om samen iets te doen. Veel plezier gehad, en onwijs gelachen!

maandag, 29 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad.

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad. Er wordt nu weken later dan ook nog steeds over gepraat. Het wordt voor mij erg lastig om dit succes volgend jaar te overtreffen!

zondag, 28 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

De kinderen hebben zich kosteloos vermaakt.

vrijdag, 26 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super service!

Contact echt super, goede service. Denken echt mee!

donderdag, 25 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

Leuke opdrachten uitgevoerd in Almere, daarna nog heerlijk wezen eten. Aanrader!

woensdag, 24 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag/avond gehad!

Chris heeft gezorgd voor een geweldige pubquiz. Hij speelt goed in op het publiek en krijgt iedereen enthousiast. Mijn collega's en ik vinden het voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 19 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een prachtige manier om de Veluwe te bewonderen! Wij reden in de avond en hebben zelfs een ree gespot in het bos!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag!

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde dag om op terug te kijken

De dag was goed georganiseerd, als organisator heb je er geen omkijken naar en daardoor heb ik ook zelf kunnen genieten van het spel.
Het spel was inspirerend, afwisselend en de bezoekjes van de organisaties werden als zeer prettig ervaren, zeker als we weer een klein zetje in de goede richting kregen.
Medewerkers waren enthousiast en ik heb vanochtend nog wat leuke anekdotes gehoord die gisteren niet genoemd zijn in de afronding.
Kortom een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.

dinsdag, 16 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad. Uitstekend geregeld en iedereen heeft het van begon tot eind naar zijn zin gehad!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

Super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, leerzame, ontspannende inspanning

Met ons tennisteam hebben we enorm van deze workshop genoten. Duidelijke uitleg, heldere opbouw en inspannende duels. Zeker aan te bevelen voor iedereen die met een groep iets leuks sportiefs wil doen.

zondag, 14 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

vrijdag, 12 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd?

Na het eerste contact lag de verwachting hoog! De dag zelf overtrof zelfs deze verwachting. Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd? Dan boek je bij Neverrest!

vrijdag, 12 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

'Big Brother is watching you'

We hebben The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!

donderdag, 11 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer goede communicatie

Mijn post liep vertraging op door PostNL. Vanuit Cristallo kreeg ik zeer snel reactie op mijn mail en alles is goed gekomen.

dinsdag, 9 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was erg geslaagd!

Het was erg geslaagd! Er wordt nog veel over gepraat, een erg goed spel! Met name de persoonlijke afsluiting vond ik zelf zeer krachtig

dinsdag, 9 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte aanrader

Na een eerste bezoek en een geweldige ervaring inmiddels vaste klant. Super tevreden. Ze weet waar ze het over heeft en heeft tijd en aandacht en je gaat naar huis met mooie nette nagels.

dinsdag, 9 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed te doen voor een onervaren iemand!

Goed te doen voor een onervaren iemand! Ruim voldoende materiaal en duidelijke beschrijving.

maandag, 8 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eerste ervaring is goed

Eerste ervaring is goed. Omdat ik het kado nog moet geven kan ik nog niets zeggen over de kwaliteit. Maar website duidelijk en snelle levering

zaterdag, 6 juni 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01