starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 730 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 730

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wouter Bos: “Het zat echt heel goed in elkaar, van begin tot einde"

Wouter Bos: “Het zat echt heel goed in elkaar, van begin tot einde. Het blijkt maar weer hoe goed je mensen in de gaten kan houden zonder dat ze het doorhebben.”

maandag, 17 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald!

We hebben enorm genoten van het teamuitje, en er wordt nog veel over nagepraat. Ik heb van veel collega’s positieve reacties gehad, en de meesten vonden het het beste teamuitje ooit! Ik kijk zelf ook terug op een zeer geslaagde avond, en mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald.

maandag, 17 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Op een gegeven moment dachten we dat ze wel met 10 man aanwezig waren ?

Normaal gesproken is het erg lastig om voor ons kleine team iets leuk te organiseren. Met The Game van Neverrest is dit prima gelukt. Op een gegeven moment dachten we dat ze wel met 10 man aanwezig waren ?

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

Via een collega van een andere afdeling die The Game al eens gespeeld had kwamen wij in contact met Neverrest. En de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld...

Voor de tweede keer heb ik Neverrest ingeschakeld om ons Summer Event met 270 personen tot een onvergetelijke ervaring te maken. En het is ze ook deze keer weer gelukt. Met een groot team hebben ze een geweldige dag neergezet. Het enthousiasme in de voorbereiding, het inventieve in het maatwerk en de professionaliteit op de dag zelf is niet onopgemerkt gebleven. Dank jullie wel, we hebben genoten!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar

Ontzettend prettig samen gewerkt. Kwam ten uiting vanaf het eerste contact wat we onderling hebben gehad. Indien er vragen/onduidelijkheden waren werd hier door het team van Neverrest adequaat op gereageerd. In de uitvoering niets dan lof. Ook hier was de communicatie en inzet van middelen (camerateam) zeer professioneel. De collega’s hebben een zeer spannende en uitdagende dag ervaren met humor en een knipoog naar een stukje geschiedenis van de stad Alkmaar. Indien je budget het toelaat als bedrijf zijnde is het absoluut “value for money”. Have fun, bedankt team Neverrest.

donderdag, 13 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos

Na “The Game” nu ook ervaring op mogen doen met Social Chaos met de EyeOn collega’s. Verrassingen, leuke interacties, samenwerken, uitdagende puzzels en handig gebruik maken van je mogelijkheden onder tijdsdruk, creëert een mooie chaos waar we met veel plezier op terugkijken en nog lang over napraten. Bedankt voor deze ervaring!

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

Vanaf de allereerste minuut van het bedrijfsuitje The Game was er verwarring en nieuwsgierigheid bij mijn collega’s… wat gaat er gebeuren, waarom staan we hier, waar blijven ze, en wie zijn ze…? “Jij zit vast ook in het complot, want je hebt het georganiseerd?”. Maar ik wist net zo weinig als de rest. Wat volgde was een prachtig spel met lastig leuke opdrachten, een alertheid op aanwijzingen, een op je hoede zijn voor mysterieuze personen, een verrassing op verbazing…. Van de eerste tot de laatste minuut werd er genoten. Als afsluiting was de film en de onthulling van allerlei voorvallen tijdens The Game, de kers op de taart: verbazing, verbijstering, veel lachen…. Ik ga ook daar niet teveel over onthullen, want het moet geheimzinnig, mysterieus en verrassend blijven. Als NEVERREST invloed op het weer heeft gehad, want ook dat weet je niet, dan zouden ze 4* krijgen. Het was immers regenachtig en koud vanaf halverwege het spel. Ondanks dat bleef iedereen fanatiek en enthousiast het spel spelen, dus daarom toch 5*. Wil je een echt verrassend gaaf en uitdagende ervaring beleven…. PLAY THE GAME!!!

woensdag, 12 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer gastvrij onthaal.

Een super locatie in landelijke omgeving.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren

“We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren, met name de presentatie vooraf, het meedenken voor o.a. de eindlocatie.
Event wordt ook onze medewerkers als persoonlijk ervaren door herkenningsact waarbij hun priveverhalen in de dag worden verwerkt. Dit raden wij aan om standaard op te nemen in het programma, want dat is toch echt een ontzettend leuke aanvulling! Zorgt voor extreme verwarring
De presentatie op de eindlocatie was hartstikke leuk, echt een climax waar je de hele middag naar toe werkt. Toppresentatie met alle ingehuurde personen erbij.
Een Bedrijfsuitje Groningen waar nog weken over gepraat is en nog steeds over gepraat wordt!”

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk, lekker buiten, goed georganiseerd!

Echt leuk om op zo'n andere manier eens in dit park te zijn. Met wedstrijdelement wat ook voor een leuke dynamiek zorgt.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische, we hebben ontzettend genoten!

THE GAME maakte ons bedrijfsweekend helemaal af, ondanks het slechte weer gaven alle collega’s aan een topdag in Maastricht gehad door dit spannend spel. Leuke opdrachten, maar de sms’jes en de Matrix-man maakte de paranoia compleet. Een unieke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd en verrast. Maar we hebben ook ontzettend veel gelachen en er nog lang over nagepraat! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuk bedrijfsuitje Maastricht of activiteit in Limburg.

dinsdag, 11 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ervaring en iedereen vond het een geslaagde middag.

Op 23 juni hebben wij ons personeelsfeest gehad in Den Bosch met 3 acts in ons programma. Wat was het gaaf, bijzonder en zo paranoia word je ervan. Het begon al met dat je in de gaten houden wordt tijdens het verzamelen van al onze collega’s (best gek en niet weten waar ze staan of zitten). Op het moment dat de radiografisch bestuurbare auto onze groep in komt rijden is het beginnen geblazen.
De groepen verdeeld en iedereen ging vol enthousiasme aan de slag.

Aan het eind van de middag komt iedereen weer bij elkaar en hoor je van iedere groep de verhalen, wat waren ze allemaal enthousiast. De film werd gedraaid en later werden de personen die meespeelde voorgesteld.
Wat een ervaring en iedereen vond het een geslaagde middag.

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spel wat ons betreft met 5 sterren

Al weer enkele weken geleden dat wij hebben mogen genieten van een fantastisch weekend waar The Game onderdeel van uitmaakte.
Een spel wat ons betreft met 5 sterren. Wat hebben wij, de ± 200 deelnemers aan het teambuilding spel, genoten van de opdrachten, maar ook de dynamiek en het duistere er omheen. Voor ons was heel Maastricht verdacht. Veel lovende woorden zijn er gevallen naar aanleiding van de teambuilder The Game.
De terugkoppeling na het spel door Gaby was zeker hilarisch te noemen. Chapeau en een groot applaus voor jullie.

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met topentertainment.

Met ons team hebben we een unieke, meeslepende en verrassende middag beleefd met Social Chaos. Onverwachte wendingen, hilarische acteurs en uitdagende opdrachten zorgden ervoor dat iedereen bloedfanatiek aan de slag ging. Het was een groot feest om iedereen zo op te zien gaan in het spel! Ik kan Social Chaos echt aanraden als teambuilder, kennismakingsspel of gewoon een middag met top-entertainment.

zondag, 9 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergaaf bedrijfsuitje met vernieuwende snufjes en verrassende elementen!

Supergaaf bedrijfsuitje met vernieuwende snufjes en verrassende elementen!

zondag, 9 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kapot gelachen

Mijn vrienden en ik hebben ons echt kapot gelachen tijdens ons moorddiner in het Zand in Antwerpen. Iedereen kroop volledig in zijn rol en de 4 uur gingen voorbij in een oogwenk omdat we tussen de gangen aan het speuren waren naar de moordenaar! Vriendelijke spelbegeleiding met duidelijke uitleg en veruit het goedkoopste alternatief voor diner entertainment dat ik kon vinden.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof

Super leuke dag gehad. Heel erg bedankt!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen

Leuk om te doen, aardige mensen! Aanrader voor jong en oud.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Ik ben wezen Blowkarten en wat is dat een vette ervaring! Echt een aanrader! Tot snel weer jongens!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig bedrijfsuitje gehad.

Vandaag een bedrijfsuitje gehad bij outdoor elements. Dmv een spectaculaire taxirit (rib met 300pk erachter) zijn we gevarieerd bij de outback op de oesterdam. Daarna een buggyrit Door de polder van Tholen deels on deels off the road. Bij terugkomst stond er een heerlijk BBQ buffet klaar met vlees van een perfecte kwaliteit. Na het eten nog de escaperoom gespeeld welke goed in elkaar zit! Al met al een fijne dag gehad. Bedankt Jaco en team!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie tocht

Super leuke dag gehad. Het weer zat ook lekker mee.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuke ochtend gehad!

De meiden zijn super lief en zorgzaam. Prachtige jurken. Voor ieder wat wils. Echt een aanrader!

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Was een super leuke ervaring.

Pas bij met yellowrent met de familie op de fietstrein gezeten. Ook de kleintjes waren dolenthousiast. En omdat iedereen fietst kan je ook gewoon uitrusten en iemand anders flink laten trappen. We hadden een fietsarrangement genomen waarbij we ook op de steps konden wat ook erg leuk is.

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een herinnering voor het leven

Bedankt voor het maken van een film. Voor altijd een mooi aandenken aan mijn vrijgezellendag.

vrijdag, 7 juni 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01