4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydiven
Stuntrijden
Workshop brandweer
Vind hier meer dan 1100 vrijgezellenfeesten!

Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,1 uit 322 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 23,60 tot € 30,85 per persoon
Vanaf 10 personen
Met de citygame Crazy 88 ben je verzekerd van een spel vol knotsgekke momenten in onze Maasstad Rotterdam. Niks is gek genoeg bij de Euromast, de Erasmusbrug en de Markthal, jullie krijgen opdrachten van de bovenste plank! Met een filmcamera in het bezit gaan de teams het centrum in. De hilarische opdrachten die jullie binnen de gestelde tijd gaan uitvoeren moeten worden vastgelegd, hoe leuk! Dit is jullie kans om Rotterdam op z’n kop te zetten.
€ 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Geniet van de buitenlucht, terwijl jullie naar onze boerderij in Kamerik komen voor de boerenspellen. Wij organiseren voor jullie een ontzettend leuke boerenlandsurvival waarin verschillende agrarische spelletjes zijn opgenomen, zoals het Koemelken, Duo-zaklopen of de Kruiwagenrace.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Wil je iedereen verrassen met de heerlijkste zoete en hartige hapjes die óók gezond zijn? Dan is deze workshop perfect voor jou! Leer lekkere en verantwoorde hapjes maken voor verjaardags en andere feestjes. Tijdens deze workshop krijg je alle informatie over gezonde voeding en onder andere de invloed van geraffineerde suikers in ons eten.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
The Hangover is dé citygame die zorgt voor actie en bijzonder lachwekkende momenten tijdens een vrijgezellenfeest in Alkmaar. Het vrijgezellenfeest is pas net afgelopen, maar de bruiloft staat al voor de deur, hoogste tijd om de sporen van de dag ervoor uit te wissen. De Kaasmarkt en het Waagplein zullen jullie tijdens jullie tijdens deze missie zeker tegenkomen.
€ 32,50 per persoon
5 tot 40 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland of op onze locatie in Zwaag of Zaandijk
Transfertechnieken zijn op dit moment erg populair. Het betekend letterlijk iets 'overbrengen'. Tijdens de workshop ga je twee van jou eigen foto's overbrengen op hout. We werken met twee plankjes met foto's van 20x30cm.Heel erg leuk om te doen met jou vriendinnen, buren, familie of collega's. Gezellig samen creatief bezig zijn.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
The Hangover is dé citygame die zorgt voor mannelijke fun en ludieke momenten tijdens een vrijgezellenfeest in Haarlem. Morgen is de trouwdag al, maar na een geslaagd vrijgezellenfeest is het tijd om orde op zaken te stellen. De Grote Markt, Houtstraat, Zijlweg en Barteljorisstraat zullen jullie onderweg zeker tegenkomen.
Vanaf € 89,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor echte mannen is er een Men’s special XL pakket waarbij je uren lang kunt raggen, driften en quad rijden. Uren vol plezier met het gas er flink op. Ga met je vrienden van het sportteam, de collega’s of het vrijgezellenfeest eens even helemaal op hol met een men’s special pakket vol fun op wielen.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Brabant of op onze startlocatie in Helmond
Stap op een Solex om het prachtige Helmond en omstreken te ontdekken en de nostalgie van dit unieke voertuig te ervaren met je vrienden, familie of collega’s.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 160 steden in Nederland en België
Heb je behoefte aan een knettergek uitje, is Crazy 88 als citygame zeker de beste optie. Met een waanzinnige tocht baan jij en je team zich een weg door de stad en krijg je de meest bizarre opdrachten voor je kiezen.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Bloed fanatiek word je als je je lasergun in handen krijgt; speel je voor jezelf, in tweetallen of in groepen tegen elkaar? Alles is mogelijk! Je scores worden met de meest moderne outdoor laserguns exact bijgehouden en je ontvangt aan het eind van de run je gratis persoonlijke scorekaart! Je speelt op de ruine van de verlaten Abdij, een themaveld van ruim 3000m2.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest