starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Leuke en originele vrijgezellenfeesten in Amersfoort

Getoonde uitjes 1 - 10 van 294

In locatie

The Wedding Planner Tablet citygame in Amersfoort

The Wedding Planner is een hilarisch vrijgezellenuitje, een spannende citygame in Amersfoort. In het spel heeft jullie waardeloze ceremoniemeester totaal niks geregeld voor de bruiloft en alles dreigt mis te gaan! Elk team krijgt een tablet mee. Hiermee worden jullie de stad door geleid om de bruiloft te redden.

Prijs
Vanaf € 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Amersfoort

Escape Game aan tafel - Wij komen naar jullie toe!

In dit programma speel je als in een escape room alleen speel je nu in teams aan tafel of in de stad! Dus je wordt niet opgesloten in een kamertje. In kleinere groepen spelen jullie tegen elkaar. Snelheid, samenwerking, slimheid en logica komen nu echt goed van pas. Niets is wat het lijkt en niets is voor de hand liggend.

Prijs
€ 17,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locatie
Mogelijk op elke gewenste locatie in de provincie Utrecht of op onze eigen locatie in Amersfoort

The Big Escape: een toffe outdoor escape

The Big Escape is de populairste outdoor Escape Room van dit moment. Deze 2,5 uur durende activiteit test jullie probleemoplossende capaciteiten met uitdagende opdrachten, raadsels en puzzels. In teams van 4-6 personen ga je op pad om de 8 imaginaire deuren van The Big Escape één voor één te openen.

Prijs
Vanaf € 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Harderwijk, Nijmegen, Wageningen, Den Bosch, Eindhoven, Naarden, Deventer, Zwolle, Utrecht, Gorinchem, Gouda

Moord tijdens de Lunch! - Moordspel inclusief lunch

Een moordspel lunch is de juiste combinatie van een heerlijke lunch en een spannende detective waarbij de plaats delict een door jullie gekozen restaurant in Nederland of België is.

Prijs
Vanaf € 50,35 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locatie
Mogelijk op meer dan 40 locaties in Nederland en België

De Buit - Interactief spel

Dit interactieve spel is te spelen in vele steden van Nederland en België. Het begint al een week voor aanvang wanneer de deelnemers een geheimzinnige mail ontvangen van ene Berthus, die al wel heel veel informatie heeft over de groep. In de mail ronselt hij de deelnemers voor een speciale klus.

Prijs
Vanaf € 27,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort, Harderwijk, Breda, Den Bosch, Deventer, Zwolle, Utrecht, Delft, Gorinchem

Workshop dieren schilderen

Wordt het een kleurige kolibrie, een fameuze flamingo, een crazy cat of een fleurige vlinder? Je eigen huisdier schilderen kan natuurlijk ook. Deze schilderworkshop met je vriendinnen of collega’s gaat jullie sowieso gelukkig en ontspannen maken.

Prijs
€ 34,50 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locatie
Mogelijk op meerdere locaties in Nederland

Speel de TV hit Expeditie Robinson in Amersfoort

Niet alleen een bekende TV-hit, maar Expeditie Robinson kan nu ook als een uitdagend en sportief evenement worden georganiseerd. Met maar liefst zes spelvarianten kunnen wij helemaal in dezelfde geest een bepaald spelprogramma met activiteiten aanbieden, inclusief de eilandraad, die een eindoordeel uitspreekt over jullie prestaties.

Prijs
Vanaf € 30,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort

Into the box - Welk team opent de kluis?

Into The Box Kluiskraakquiz van Dinerspel.nl kon wel eens dé hit onder de bedrijfsuitjes en teamuitstapjes worden in 2018! Logisch want dit opwindende teamspel is zeer amusant, vrijwel overal te spelen, te combineren met hapjes of een diner en ook nog eens heel betaalbaar!

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
4 tot 250 personen
Locatie
Op eigen locatie, maar ook mogelijk op onze aangesloten locaties

Bubble Ball in Amersfoort

Lekker uitleven in een bubble! Wil je even heerlijk fysiek aan de slag en daarnaast heel veel lol maken? Dan is dit programma geschikt voor jouw gezelschap. Bij bubble ball ga je namelijk voetballen in een opblaasbal. Je kan alleen je benen gebruiken de rest van je ledematen zitten in de bubble. Uiteraard ziet het er makkelijker uit dan het is en dat levert gegarandeerd hilarische taferelen op.

Prijs
€ 18,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Amersfoort
Activiteit

Dagje Amersfoort op de step én in een kano

Er op uit met familie, vrienden of collega’s voor een gezellige tocht door Amersfoort? Nu eens niet te voet, maar op de step. Dat is origineel. Vanaf het water ziet Amersfoort er trouwens ook heel mooi uit dus vanuit een kano de stad bekijken zou ook best leuk zijn…Kun je niet kiezen? Kies dan allebei.

Prijs
€ 32,50 per persoon
Aantal
Vanaf 2 personen
Plaats
Amersfoort

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01