starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Originele en leuke vrijgezellenfeesten

Beoordelingen Vrijgezellenfeest mannen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 430 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 430

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super grappig en gekke ervaring!

Want ik Duits ben, ga ik beter op Engels schrijven:
We had a wonderful time with Wilma's film-crew. We were a mixed group of 17 girls and had a great time making the lip dub. The organization of the event was very professional and questions were answered promptly and helpful. Making the clip was thanks to the well done organization very easy on our part (they had funny accessories, costumes, already divided song texts, ...). After finishing the clip, Wilma layered the music and made a credit (as well as bloopers) within a day.
I can only recommend it for everyone who wants to have a blast! Thanks a lot! :-)

woensdag, 20 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

dinsdag, 19 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke Wiskey tasting

Een zeer leuke Wiskey tasting op locatie gegeven door Sam van Miraeus. 9 wiskey's geproefd op 2 uur tijd met veel leuke weetjes. Echt een aanrader!

vrijdag, 15 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beste cocktails ooit

De bar was fantastisce, de barmannen waren vriendelijk en de cocktails super lekker.
Aanrader voor elk feest!
Merci

dinsdag, 12 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring, goede begeleiding en erg relaxed. Echt een aanrader

Super, Top!!

maandag, 11 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Een super toevoeging voor een dag weg! Alles werd perfect geregeld, het enige wat hoefden te doen was een goed humeur meenemen. Als we met geen goed humeur kwamen zouden we wel weg gaan met een goed Humeur!! Echt een top dag.

maandag, 11 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super vet

Een geweldige baan om tijdsrace te doen met onze groep. De quads gaan snel genoeg en weg was een goede uitdaging. Echt geweldig om te doen met een groep vrienden.

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een heerlijke dag op de fiets in Haarlem

Wij hebben een fietstour geboekt met gids voor een bedrijfsuitje. Onder begeleiding van 2 professionele gidsen hebben wij een hele leuke tour gehad in Haarlem. Dank voor de goede zorgen en de leuke tour!

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Super leuk om te doen, vooral de afwisseling in verschillende schiet attributen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één woord perfect

Het is perfect geregeld en een hele goeie opvulling als jij een beetje houd van sportiviteit. Er is keuze uit veel verschillende activiteiten. Achteraf had ik het liefst alle activiteiten gedaan, maar hadden wij hier zelf de tijd niet voor. Echt een super dag!

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, ontspannen

Goed, ik zou dit adre zeker aanraden bij anderen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geniaal!

Wij hebben een top middag gehad in de Buurman werkplaats. Leuke challenge, goed gereedschap en lekkere koffie!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waanzinnig swingende workshop met geweldige leider.

Ik zou een ieder deze workshop aanraden... Wat een sfeer.. Super grappig, super swingend.. gewoon super gezellig..

dinsdag, 26 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en ontspannend

Vrijdag 22 februari een Workshop glasmozaiek voor mijn vriendin en mijzelf aangevraagd. Hartelijke ontvangst door Hanneke met koffie en wat lekkers. Daarna werd alles uitgelegd en keuze van het te beplakken object gemaakt.
Heerlijk ontspannen bezig zijn en intussen ook gezellige gesprekken gevoerd.
Hanneke gaf tussendoor tips, heel fijn als je het zelf even niet helemaal ziet qua kleur en verdeling.
Wij zijn enthousiast!
Kunstwerk was nog niet helemaal af ( hoe zou dat nu komen ?) maar kregen materiaal mee om het thuis af te maken.
Voor herhaling vatbaar!

maandag, 25 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vrolijk, gezellig en lekker gegeten

Wij hebben met een groep van 30 personen een teamuitje bij ETENBIJDEKUNSTENAAR beleefd en hebben een fantastisch leuke middag gehad. Wij kozen voor duo schilderen. Hierbij schilder je met z'n tweeën aan een doek. Dit alles begeleid door Harold en Cris. Daarna super lekker gegeten. Harold is (ook) een kunstenaar in de keuken. Het was vooral heel vrolijk en gezellig. Zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect georganiseerd!

Wij hebben vorige week de Big Music Quiz gespeeld met onze buurt in het buurthuis. De presentator zorgde voor een leuke sfeer. De opdrachten waren leuk en gevarieerd! Er zat zowel nieuwere als oudere muziek in wat het spel voor alle leeftijden leuk maakte. Het is zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, niemand had ervaring met virtual reality maar door een zeer goede uitleg van de enthousiaste spelbegeleider werd iedereen snel op weg geholpen. Voor mij en onze collega's was het een zeer geslaagde dag. Al het contact met het bedrijf ging ook super, ik werd snel geholpen en wist zo meteen wat ik kon verwachten

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat zat dit goed in elkaar!

Alles aan dit uitje was perfect. Het eerste contact met het bedrijf verliep zeer snel en goed. Ik werd vakkundig geholpen door de medewerker en vertelde mij wat het spel inhield. Wij hebben het spel gebruikt op onze teambuildingsdag voor verschillende filialen. Iedereen werkte goed samen en er was een leuke competitie gaande. De spelbegeleiders waren duidelijk en hielpen waar nodig. Alles zat goed in elkaar! ik zou dit uitje zeker aanraden aan vrienden en familie!

donderdag, 14 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke communicatie

We hebben The Maze afgelopen zaterdag met een vrienden groep van 9 personen in Gouda gespeeld en wat hebben we genoten! Super leuke opdrachten en goed in elkaar gezet, tijden niet zo gelachen!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele toffe activiteit

We hebben super veel lol gehad. Dank aan Marcel en zijn team!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Genieten en helemaal in new kids sfeer zoals je het zou verwachten.

Grote dosis humor en geweldige presentatie. Veel leuke en verschillende onderdelen. Enthousiaste begeleider met grappige en leuke prestatieskills! Zeker een aanrader!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Spannend

Wij hebben vorige week met een grote groep collega's deze activiteit gespeeld. Het is ons zeer goed bevallen en vonden het zeker de moeite waard! Het waren leuke opdrachten en een leuke begeleider. Er zat veel spanning in en er was een goede sfeer. Zeker de moeite waard!

dinsdag, 12 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader voor iedereen die wel eens wat anders wil doen!

Dit was top.

dinsdag, 12 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01