starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Originele en leuke vrijgezellenfeesten

Beoordelingen Vrijgezellenfeest mannen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 380 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 380

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een perfect bedrijfsuitje om op een dynamische en creatieve manier in teamverband techniek en spel met elkaar te combineren.

Als mede-organisator van dit bedrijfsuitje heb ik alleen maar positieve en enthousiaste reacties ontvangen. De Zeepkisten Grand Prix heeft alle facetten in zich om een uitje tot een succes te maken, zelfs als je niet van techniek houdt of technisch bent aangelegd.. Het bouwen van een zeepkist, de verschillende leuke en uitdagende spellen en natuurlijk de race zelf. De bezielende begeleiding door het DKE team was top. Binnen no time was iedereen fanatiek in teams aan de slag. We hebben veel plezier gehad.

woensdag, 16 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ronduit een fantastische middag beleefd bij het team van Dukino...

Met een aantal collegae gekozen voor het programma Zeepkisten Grand Prix bij Dukino Business Events. Goed doordacht en leuk opgezet programma waarin naast het bouwen van de zeepkisten ook het spelen van games aan bod kwam. Hiermee konden fiches worden verdiend om daarmee in de shop diverse onderdelen te kunnen kopen. Als afsluiter een race tegen de klok in de eigen gebouwde zeepkist. Enthousiaste club van professionele medewerkers in een mooie ruime hal en prima ontvangst met horeca. Een echte aanrader voor een fantastische middag 'teambuilding' bijna in de letterlijke zin van het woord....

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een geweldige ervaring!

Superleuk om aan mee te doen! Een mooie mix tussen puzzelen en "noeste arbeid".

dinsdag, 15 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een gezellig en passend team buildingsactiviteit, we hebben een heerlijke avond gehad!

Voor ons jaarlijks team uitje zijn we dit keer naar Dukino Business Events gegaan. We werden vriendelijk opgevangen, deskundig (en gezellig) begeleid gedurende de activiteit en daarna hebben we heerlijk gegeten met een drankje.

Onze afdeling kijkt met veel plezier terug op het uitje, daarnaast zijn we elkaar beter leren kennen d.m.v. de teambuildingsacpecten die gekoppeld zijn aan de activiteit.

Ik kan de zeepkisten Grand Prix zeker aanraden als activiteit voor je team uitje (al vonden we de andere activiteiten er ook leuk uitzien, ideeën voor volgend jaar!).

maandag, 14 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supertof uitje!

Ik heb dit spel afgelopen weekend met vriendinnen gespeeld. Het was wat koud, maar dat waren we al snel vergeten door de spannende opdrachten! Tussendoor kon je ook gewoon pauze houden en wat drinken, zonder dat het van je tijd en/ of punten af gaat. Groot deel van Amsterdam gezien en we hebben ons super goed vermaakt, echt een aanrader!

zondag, 6 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top-avond gehad!

Wij hebben om het kort samen te vatten een top-avond gehad. Voor ons allemaal was het de eerste keer om een avond te doen in deze setting, en iedereen vond het een verrassend concept. We hebben ons allemaal uitstekend vermaakt.

De begeleiding was helder, duidelijk èn enthousiasmerend! De spelletjes waren leuk en onderhoudend, goed bedacht qua lengte en qua moeilijkheidsgraad.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd met leuke opdrachten en leuke begeleiding

Wij hebben wederom een leuke avond met jullie organisatie gehad. Goed verzorgd, leuke opdrachten en leuke begeleiding

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede begeleiding, leuke puzzels en heerlijke eten!

Iedereen heeft erg genoten van het Escape Diner, het was een hele fijne locatie met heerlijk eten. Ook de begeleidster is goed bevallen en alle puzzels, erg leuk!
Ook de communicatie met jullie organisatie is prima bevallen.

donderdag, 3 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activiteit!

Als echte muziekliefhebbers, moesten wij deze activiteit een keer met vriendinnen spelen. Het heeft al onze verwachtingen waargemaakt! Leuke liedjes, waarbij we zelf ook lekker veel meegezongen en gedanst hebben, het was een super avond!

woensdag, 2 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte toevoeging bij een dage Efteling!

Laatst met de familie naar de Efteling geweest en daar iets extra's aan toegevoegd door bij Uitjesbazen de Pretpark adventure game te boeken, echt een aanrader! Dit geeft echt toevoeging aan je dagje weg. In de atracties gaan werd ineens een stuk spannender haha!

zondag, 30 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In een woord geweldig!

Wat hebben wij een leuke jaarafsluiting gehad. Iedereen was enthousiast, wij hebben genoten van deze super leuke lidpub. En het resultaat is super geslaagd!

zaterdag, 29 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ervaring!

Wij zijn een ervaring rijker! Geboekt samen met mijn collega's om het jaar goed af te sluiten, en dat hebben wij zeker gedaan. Enorm leuke spellen om te spelen en je kan zelfs bij iemand anders mee kijken. Gelukkig was er ook goede spelleiding bij die alles in de juiste banen liet lopen. In een woord: TOP!

donderdag, 27 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede quiz met veel humor

De quiz was heel leuk en goed georganiseerd.

dinsdag, 18 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd creatief teamuitje

Tijd voor het jaarlijkse teamuitje; 12 lege schilderdoeken op ezels staan voor alle deelnemers van het teamuitje klaar. Na 2 uur stonden we versteld van het resultaat. WAUW! Het was ons allemaal gelukt: een landschap met bergen, bomen, rivier en mooie lucht. Reginald, bedankt voor de creativiteit die je bij ons hebt aangewakkerd! En natuurlijk voor ons eigen kunstwerk. Een mooie herinnering aan een gezellige workshop.

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Wij hebben dit spel met de familiedag gespeeld in Arnhem. Vanaf minuut één was iedereen al fanatiek bezig om de mol te vinden, terwijl we ons bezig hielden met het vinden van de checkpoints en de andere spellen. De begeleiding was ook erg goed. Heel erg leuk spel!

maandag, 17 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk gedaan!

Een hele creatieve quiz met diverse muziekstijlen. Vooral de foute ronde was erg leuk!

donderdag, 6 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Super gezellige quizavond gehad met de Andere Quiz tijdens onze personeelsavond!
Humor, gezelligheid en iedereen kon zijn bijdrage leveren. Voor een mooie prijs een top avond!

donderdag, 6 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om Antwerpen te ontdekken

Wij vonden het super leuk!

Misschien nog een verbeter punt, meer vragen over bekende gebouwen in Antwerpen.

maandag, 3 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel

Leuk spel! Wij hebben het in de stad gespeeld, dus ik kan niks zeggen over de aan tafel versie. Leuke begeleider gehad die ons goed ontving. Soms echter iets afwezig wanneer we in de stad bezig waren met het spel. Spel is leuk in elkaar gezet en we hebben hard gelachen!

zondag, 2 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuke muziekquiz!

We hebben echt genoten van deze muziekquiz. De filmpjes waren heel leuk en het werd heel leuk gepresenteerd. Ook collega's die niet zo veel van muziek weten hebben een hele leuke avond gehad. Bedankt!

zaterdag, 1 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het een geweldig leuke activiteit. Heerlijk gelachen.

Het eten was geweldig en ook het spel was erg leuk georganiseerd.
Leuke variatie in opdrachten..
Kortom super!

vrijdag, 30 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een erg leuk uitje.

Laatst hadden wij hier ons bedrijfsuitje. We hebben in 10 teams 'zeepkisten' in elkaar gezet, afgesloten door een 'beauty contest' en een race. Alle kwaliteiten van iedereen kwamen op een leuke manier tot uiting; de creatieveling, de technicus, de enthousiasteling, de spelletjesfanaat, de onderhandelaar enz.; iedereen kon in zijn rol stappen en zichzelf van zijn beste kant laten zien. Het personeel was overigens ook erg vrolijk. Dat maakte de sfeer nog extra leuk.

donderdag, 29 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gave game

Leuke middag gehad complimenten hiervoor! We hebben dit gespeeld in het centrum van Uden en het was ook enorm gezellig om te doen. Wij begonnen toch niemand meer te vertrouwen, want iedereen kon de rat zijn in je team. Uiteindelijk toch goed gehad. De spelleiding deed ook zeker goed mee en was zelf ook enthousiast om dit spel te mogen begeleiden.

woensdag, 28 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader!

Het wie is de rat spel in Nijmegen was geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee. De begeleiding maakte het extra echt en we hebben nog dagen nagepraat.

woensdag, 21 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Wij hebben De Andere Kerstquiz getest met een grote groep vrienden en hebben een enorm leuke avond gehad. De Andere Kerstquiz is net iets anders en daardoor leuker dan een standaard pubquiz. Leuke vragen in thema's met leuke grappige filmpjes.

woensdag, 21 november 2018

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01